Burcunuza göre en iyi kişisel bakım stratejisini belirleyin

Astroloji ve sağlıklı yaşamın kesiştiği noktada nihai kişisel bakım rutininiz yer alıyor!

Astrolojik şifrenizi bilmeniz önemlidir: Güneş burcunuz fiziksel olarak iyi yaşamak için neye ihtiyacınız olduğunu, özünüzü ve çocukluk ihtiyaçlarınızı gösterir. Yükseleniniz iyi olmak için ihtiyaç duyduğunuzu düşündüğünüz şey, yetişkin ihtiyaçlarınız ve gelişim yolunuzdur. Ay’ınız hayatınızı nasıl gördüğünüz, özlemleriniz ve yanılsamalarınızdır. Venüs’ünüz bağlanma ve şefkat ihtiyaçlarınızdır ve aynı zamanda aşk dilinizdir. Merkür’ünüz iletişim tarzınız ve hayatınızda nasıl ilişkilere ihtiyaç duyduğunuzdur. Mars’ınız iyi yaşamak için ihtiyaç duyduğunuz ritim ve sorunlarla nasıl yüzleştiğinizdir.

Şifrenizi ve şifrenizdeki elementleri ve haritanızı öğrendikten sonra, bu bilgileri kişisel bakımınıza, sağlığınıza ve yaşam psikolojinize dahil edebilirsiniz. İşinizi, evinizi ve ilişkinizi bile astrolojinize göre seçebilirsiniz.

İnsanların astrolojiyi sağlıklı yaşam rutinlerine dahil ederken yaptıkları yaygın hata nedir?

Çoğu insan sağlıklı yaşam için sadece güneş burcunu düşünür, ancak tüm ihtiyaçlarınıza gerçekten hizmet eden bir sağlıklı yaşam rutini oluşturmanız gerekir. Bunu sadece uygulamalar olarak düşünmek yerine, sağlıklı yaşamınızı bir yaşam tarzı olarak görmeniz gerekir. 

Toprak burçları için en iyi kişisel bakım stratejileri nelerdir? Kaçınmaları gereken şeyler nelerdir?

Toprak burçlarının bir fincan çay yudumlamak, yürümek, bir evcil hayvanla bağ kurmak ve hatta masaj yaptırmak gibi topraklayıcı sağlıklı yaşam uygulamaları yapmaları gerekir. Önemli olan, bunları günlük yaşamınıza dahil etmenin kolay olduğu bir rutini sürdürmektir.

Toprak burçları acele etmekten, zaman konusunda stresli olmaktan ve sürekli hareket halinde olmaktan ve çok sık seyahat etmekten kaçınmalıdır. 

Su burçları için en iyi kişisel bakım stratejileri nelerdir? Kaçınmaları gereken şeyler nelerdir?

Su burçlarının tefekkür (bu sadece okuma, meditasyon veya fırınlama yoluyla elde edilebilir), dua etme, uzun banyolar yapma veya su kütlelerine dalma gibi ruhani uygulamalarla bağlantı kurmaları gerekir. Duyguları işlemek için zaman ayırmak (bu nedenle psikoterapi sağlıklı yaşam rutinlerinin bir parçası olmalıdır) su burcu sağlığı için kilit bir unsurdur.

Geçersiz kılıcı ve düşmanca ortamlardan kaçınmalıdırlar. Ayrıca, çok fazla yüksek yoğunluklu aktivitelerden de kaçınmalıdırlar. Ayrıca, su burçları uykusuzluktan en çok etkilenen burçlardır.

Yazı: İpek Kumtepe

İlgili Makaleler