BVLGARI Le Gemme Empyr

Uygarlığın başlangıcından beri, insanın varlığı her zaferin ve zaferin kalbinde yer alan ikiz unsurlar olan güç ve kuvvetle bağlantılı olmuştur. Yeni Bvlgari Le Gemme Empyr’ın kalbinde bu erkeksi, tutkulu güç yatıyor.

BVLGARI Le Gemme Niş Parfümeri koleksiyonundaki yeni imza parfüm için Romalı Mücehver Ustası, yeniden BVLGARI Le Gemme koleksiyonunun kokularına ilham veren Doğu’dan Batı’ya efsanevi ilham kaynağı Mücevher Yolu’na geri dönüyor. Bu yol, değerli taşlara ve doğanın en sıra dışı bileşenlerine ev sahipliği yapan Bvlgari’nin enfes koku veren mücevherlerini çıkardığı zengin bir kaynaktır.

Vizyoner Usta Parfümcü Jacques Cavallier ile işbirliğinden doğan bu büyüleyici Eau de Parfum, bizi Mücevher Yolu boyunca benzeri görülmemiş bir yere taşıyor – Akdeniz Havzası, Bvlgari’nin sonsuz ilham kaynağı. Orada, gücün taşı olan Pyrite, taze bir koku deneyimine, serin ve toplanmış bir yüzeyin altında ateşli bir tutkuyla titreşen modern erkekliğin canlı ve zıt bir ifadesine çevriliyor.

Pirit Taşı, Gücün Taşı
İlk zamanlardan beri, Pirit taşı, Bvlgari’nin atalarının ana vatanı olan Akdeniz Havzası ve özellikle İtalya ile bağlantılıdır. Ateşin taşı, iki parça birbirine çarptığında kıvılcımlar oluşturur.

Pirit taşının en büyüleyici özelliği, içsel ikililiği: soğuk, metalik bir dış cephe ancak saf ateşten bir kalbi gizliyor. Bu çelişki tutkularını gizleyebilen insan için bir metafor. Demir yapısı bir geleneği anımsatıyor— eski zamanlardan bu yana zafer kazandıran usta zanaatkarlık.

Bugün, bu değerli taşın anlamı semboliktir: içgüdü ve modern yetenek arasında bir bağlantı, her insanın kalbinde var olan güç, kuvvet ve kararlılıkla bir bağ – ve hayatının her alanında başarıya ilham vericilik.

“Koku, ilk olarak BVLGARI için özel olarak seçilmiş güçlü taze zencefil kalbinin etkisiyle kendini gösteriyor.
Kalbinde ise, sandal ağacı kesinlikle benzersiz ve unutulmaz bir kontrast yaratırıyor” -Usta Parfümör Jacques Cavallier

Pirit taşının gücünden ilham alan Bvlgari Le Gemme Empyr, baharatlı tazelik ve odunsuluğun sıcaklığını yayıyor. Adı, Bvlgari’nin klasik köklerine ve taşın kendisine dayanıyor: imparatorluk ve pirit taşının birleşimi, Roma’nın güç ve kuvvet yapısını çağrıştırıyor.

Usta Parfümör Jacques Cavallier, büyüleyici ikiliği ortaya çıkarmak için mükemmel zıtlık oluşturan malzemeleri seçti ve bir şaheser elde etmek adına bunları ustaca katmanlara ayırdı. Baharatlı tazeliği sandal ağacının sıcaklığıyla kaynaştıran parfüm, Bvlgari için özel olarak seçilmiş canlı zencefil baharatıyla açılıyor. Buzun altındaki ateş gibi, Pirit’in serinliğini ve içinde saklı, ateşli ruhunu hatırlatıyor.

TEPE NOTALARI
Coşkulu ve enerjik tazelik
Zencefik kalbi esansı

KALP NOTALARI
Karizmatik, güven veren
Sandalağacı esansı

DİP NOTALARI
Zengin & konsantre yolculuk
Laden reçinesi

FLAKON: Gücün Yansıması
Piritin gücü, Bvlgari Le Gemme Empyr şişenin cesur mimarisinde yankılanıyor. Flakon, adeta bir Roma dikilitaşı gibi şekillendirilmiş, Ebedi Şehir’e giden antik ticaret yollarını süsleyen seyahat işaretlerini ve aynı zamanda Bvlgari tasarımının çarpıcı çizgilerini yansıtıyor. Diğer Bvlgari Le Gemme koleksiyonu flakonları gibi, şişenin imzası olan kapağın tepesinde, sarı altın ve bronz Pirit taşının parlak nüanslarını çağrıştıran piramidal bir tepe bulunuyor ve metalik bir gümüş parlaklıkla flakonun görünümü tamamlanıyor.

Bvlgari’nin en yeni güç ve modernize karizmasını yansıtan bu başyapıt, yüzyıllar boyunca dövülmüş ve özgünlük ve çağdaş bir dokunuşla hayata geçirilmiş bir hazine.

İlgili Makaleler