Camille Charrière, Mango’ya Özel Bir Koleksiyon Tasarlayacak

 

  • Dijital çağın öncülerinden, spiker, yazar Camille Charrière, Mango ile olan iş birliğini sınırlı sayıda bir parti elbiseleri koleksiyonu ile genişletiyor.

 

  • Koleksiyonda elbiseler ve parti görünümleri için aksesuarlar bulunuyor.

 

  • Mango, moda sektöründen önde gelen kişilerle uzun bir iş birliği geçmişine sahiptir.

    Avrupa’nın en küresel markalarından biri olan Mango, Camille Charrière ile olan son iş birliğini gururla sunuyor.

Yıllar geçtikçe Camille, zekâsı ve kusursuz stili ile moda ekosisteminin zirvesindeki konumunu sağlamlaştırdı. TV sunucusu, yayıncı, ön sıraların alışılagelmiş ismi, kadınlar için bir ilham perisi olan tasarımcı Camille; Mango’ya özel, sonbahar da satışa çıkacak bir koleksiyon hazırlayacak.

 

Markanın önemli dostu Camille Charrière, Mango ile birçok kez iş birliği yaptı. Bu defa ise iş birliği, bir adım daha ileri giderek, Camille’in kendine has tarzı ve kişiliğini yansıtmak istediği kapsül bir koleksiyon tasarlamaya kadar ulaştı. Sınırlı sayıda üretilecek koleksiyon Kasım 2022’de satışa çıkacak.

Koleksiyonda 40 parçada yer alacak ve yıl boyunca en çok etkinliğin düzenlendiği aylarda elbise, palto, gündüz ve gece için davet görünümlerine uygun aksesuarların öne çıktığı ürünlerden oluşacak.  Saten kumaşlar, payetler ve danteller kış sezonunun en trend koleksiyonunda baş rolde bulunacak. Camille’in gardırobunun vazgeçilmezi olan mini elbise ve mini etekler de koleksiyondaki yerini alacak.

Mango, daha önce de başka markalar, sanatçılar ve yeteneklerle iş birliği yaptı. Birlikte çalıştığı isimler arasında Chufy, André Saraiva, Leandra Medine ya da son zamanlardaki iş birliği, Pernille Teisbaek gibi kişilikler yer alıyor. Bu proje aracılığıyla firma, topluluğu ile olan bağlarını güçlendirirken aynı zamanda, taze bir bakış açısı ve Mango’nun Akdeniz tarzının yeni bir yorumunu sunmanın sahip olduğu kişilik ve değerlerle besleniyor.

Lansmana yakın aylarda, koleksiyonla hakkında daha fazla bilgi paylaşılacak.  

 

İlgili Makaleler