Çarpıcı İfadeler

KİRPİKLER BAKIŞLARDAKİ İFADEYİ GÜÇLENDİRİR, KAŞLAR İSE GÖZLERİN ÖNE ÇIKMASINI SAĞLAR. KISA VE GÜÇSÜZ KİRPİKLERE VEYA KÜSEN KAŞLARA SAHİPSENİZ SİZİN İÇİN DERLEDİĞİMİZ ÜRÜNLERİ BAKIM RUTİNİNİZE MUTLAKA EKLEYİN.

1. Revitalash’in kirpik ve kaş bakımı için ayrı ayrı ürünleri mevcut. Kirpik için olan serum kirpikleri kırılmalara karşı koruyup daha esnek ve güçlü olmalarına yardımcı olurken eyeliner’lardaki gibi ince uçlu bir fırçaya sahip. Kaş serumu ise dudak parlatıcılarındaki gibi verev uçlu sünger fırçayla uygulanıyor, besleyici içerikleriyle çevresel faktörlere ve yaşlanmaya bağlı dökülmelere karşı savaşıyor.

REVITALASH® ADVANCED EYELASH CONDITIONER - 1.0 ml Kirpik Bakım Serumu |  RevitaLash Amazon.com: RevitaLash Cosmetics, RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner  Serum, Physician Developed & Cruelty Free 1.5ml : Revitalash: Beauty &  Personal Care

Revitalash RevitaLash Advanced kaş serumu,  Revitalash RevitaBrow Advanced kirpik serumu,
revitalash.com.tr.
 


2. Daha yoğun kirpikler için gece bakımı sunan Mavala Double-Lash, temiz kirpiklere kökten uca doğru uygulanıyor. Kirpiklerin etrafında doku oluşturarak onları kuvvetlendiren serum, vitamin ve protein bakımından güçlü bir formüle ve maskara fırçası formunda bir uca sahip. Ürünü dilerseniz kaşlarınıza da uygulayabilirsiniz.

MAVALA Kirpik Güçlendirici Serum

Mavala Double-Lash serum, yetkili eczanelerde.
 


3 Jel formundaki yapısıyla hızlı emilen Nars Light Refl ecting Eye & Lash Gel, hyalüronik asit ve pro-vitamin B5 içeriyor. Ürün kaş ve kirpiklerin dolgunlaşmasına katkı sunarken göz çevresi bakımı yaparak bölgeyi aydınlatmaya destek oluyor.

Nars Light Reflecting Moisturizer - Krem & Nemlendirici | Makyaj Trendi

Nars Light Refl ecting Eye & Lash bakım jeli, makyajtrendi.com.
 


4. Kenevir tohumu özüyle formüle edilen Milk Kush Growhouse yüzde 94 oranında doğal içeriğe sahip. Barındırdığı peptit karışımıyla daha uzun ve daha dolgun görünen kirpikler ve daha kalın bir kaş görünümü sağlıyor. Ürünü en az dört hafta düzenli kullanmanız gerekiyor.

KUSH Brow + Lash Serum: Boost for Long Lashes | Milk Makeup
Milk Kush Growhouse serum, sephora.com.tr.
 


5. Maskara kullanımıyla kirpikler daha hacimli görünse de uygulayacağınız bakım ritüeli ile daha dramatik bir etki yaratmak mümkün. Kirpik boylarının eşit bir hale gelmesine katkı sağlayan Dior Backstage Maximizer 3D, daha ipeksi bir görünüm de sunuyor. Renksiz formülü sayesinde günlük kullanıma uygun ürünle kirpiklerinizi tarayıp kıvırabilir, kaşlarınızı sabitleyebilirsiniz.

Diorshow Maximizer 3D ❘ DIOR BACKSTAGE ≡ SEPHORA

Dior Backstage Maximizer 3D; tr.dior.com.

Yazı: Selin Çatay Erkmen

İlgili Makaleler