Celine Dion Nadir Bir Hastalığa Yakalandığını Açıkladı

Celine Dion sağlık sorunlarının ardındaki gizemli nedenler hakkında konuşuyor. Dion, 8 Aralık’ta duygusal bir Instagram videosunda, kendisine “katı kişi sendromu” adı verilen nadir bir nörolojik bozukluk teşhisi konulduğunu ve bunun da planlanan Las Vegas programını ve Avrupa tur tarihlerini ertelemesine neden olan son kas spazmlarının nedeni olduğunu açıkladı. “Uzun zamandır sağlığımla ilgili sorunlarla uğraşıyorum ve bu zorluklarla yüzleşmek ve yaşadığım her şey hakkında konuşmak benim için gerçekten zor oldu” dedi.

Instagram üzerinden hayranlarına seslenen “I Drove All Night” şarkıcısı, sert insan sendromunun milyonda bir kişiyi etkilediğini söyledi ve sesi de dahil olmak üzere günlük hayatını nasıl etkilediğini açıkladı. “Bu nadir durum hakkında hala bilgi sahibi olsak da, yaşadığım tüm spazmların nedeninin bu olduğunu artık biliyoruz” dedi. “Ne yazık ki bu spazmlar günlük hayatımın her alanını etkiliyor, bazen yürürken zorluklara neden oluyor ve ses tellerimi alıştığım şekilde şarkı söylemek için kullanmama izin vermiyor.”
 

Sonuç olarak Dion, Avrupa turnesinin bir bölümünü bir kez daha ertelemek zorunda kaldı. Başlıkta da belirtildiği gibi, Dion’un 2023 ilkbahar turne tarihleri 2024’ün başlarına ertelenirken, yaz gösterileri tamamen iptal edildi. Ağustos 2023’te başlayacak gösterileri ise henüz etkilenmedi. “Gücümü ve tekrar performans gösterebilme yeteneğimi geri kazanmak için her gün spor terapistimle sıkı bir şekilde çalışıyorum,” dedi. “Ama bunun bir mücadele olduğunu kabul etmeliyim.”

Dion videosunu, hayranlarına ve ailesine destekleri için teşekkür ederek ve iyileşmesini ana odak noktası haline getirme sözü vererek tamamladı. “Hepinizi görmeyi, sahnede olmayı, sizin için performans sergilemeyi özledim. Gösterilerimde her zaman yüzde yüzümü veriyorum ama durumum şu anda size bunu vermeme izin vermiyor” dedi. “Kendinize iyi bakın. Kendinize iyi bakın. Sizleri çok seviyorum ve umarım çok yakında sizleri tekrar görebilirim.”

 

İlgili Makaleler