Çift Taşlı Nişan Yüzükleri Yeni Yılı Ele Geçirdi

Modanın değişen ve dönüşen trendlerinden ufak değişikliklerle etkilenerek her yıl güncellenen nişan yüzüklerinin bu yıl iddialı yeni bir üyesi daha var! First Lady Jacqueline Kennedy’nin pırlanta ve zümrüdün bir arada olduğu çift taşlı ikonik yüzüğü, 70 yılın ardından oldukça hızlı bir geri dönüş yaşadı. 2021 yılında yeniden görmeye başladığımız bu yüzük trendi, Hollywood’un favori modeli haline gelmesiyle yeni yılda yerini sağlamlaştırıyor. 

2022’nin ilk günlerinde sevgilisi Machine Gun Kelly ile nişanlandığını duyuran Megan Fox, çift taşlı yüzük trendine kapılan isimlerin sonuncusu. Machine Gun Kelly’nin isteğiyle özel olarak tasarlanan Stephen Webster imzalı yüzük, birbirinden ayrı iki bandın özel bir mıknatıs tasarımıyla birbirine kenetlenmesiyle oluşuyor. MGK tarafından düşünülmüş detaylardan yalnızca biri olan bu özellik, aynı ruhun iki farklı yarısının birbirine çekilmesini temsil ediyor. Fox’un nişan yüzüğünün yalnızca tek bir taşının 300.000 dolardan fazla ve 6 karat olduğu tahmin ediliyor.

Celebrities Love 2-Jewel Engagement Rings

Çift taşlı yüzüklere “evet” diyen bir diğer isim ise Emily Ratajkowski’den başkası değil!
Eşi Sebastian Bear-McClard tarafından hediye edilen bu nişan yüzüğü, armut şekilli bir taşın hemen yanına konumlandırılmış prenses kesim bir diğer elmasın kusursuz birleşiminden oluşuyor. 

Celebrities Love 2-Jewel Engagement Rings

Ariana Grande’nin nişan yüzüğünde ise diğerlerinden farklı olarak oval pırlanta bir taşın yanına iliştirilmiş zarif yuvarlak bir inciyle karşılaşıyoruz. Grande’nin fanları tarafından ünlü şarkıcının büyükannesinden kalan bir aile mirası olduğuna inanılan bu yüzük, aslında eşi Dalton Gomez’in özel tasarımı. Gomez, nişanlısı için tasarladığı yüzüğe hayat verme görevini Hollywood’un favori mücevhercilerinden Jack Solow’a vermiş.

Hazırlayan: İpek Kumtepe

İlgili Makaleler