Dakota Johnson’un Romantik Saç Dönüşümü

At kuyruğuna yakın plandan baktığımızda takacağınız tokalarla, saç bantlarıyla ve çok daha fazla aksesuarla özelleştirilebilir olduğunu göz önüne alabiliriz. Yine de at kuyruğundan şüpheleniyor ve aksesuarlarla kişiselleştirilebileceğini düşünmüyorsanız odağınızı Dakota Johnson’a çevirin!


Görsel: @marktownsend1 

Dakota Johnson’un yeni filmi The Lost Daughter’ın prömiyerinde yıldız oyuncunun peri masalını aratmayan at kuyruğu şeklindeki saç örgüsü, bu trendi hepimizin günlük hayata uygulaması gerektiğini gösterdi. En az saçı kadar övmemiz gereken kirpiklerin öne çıktığı göz makyajı, sonbahara uygun kabarık kadife kollu elbise ile tamamlanarak moda müdavimlerinden tam puan almayı başardı.

Dakota’nın bu muhteşem gecede saçını yapan Mark Townsend, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ünlü oyuncunun saçını yakından inceleme fırsatı bulmamızı sağlıyor. Örgü kullanılarak hafif kabarık bırakılan saç, kabarık görünümünü uzun süre korusun diye kuru şampuan kullanılmış. Kuru şampuanın yanı sıra saç serumu ve saç kremleriyle saçınıza destek olabilir, Johnson gibi romantik bir hava katmak için saçınızın önünden birkaç tutam serbest bırakabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler