Doğal Güzellik

CİLT BAKIM MARKASI LE DESIRE, GÜCÜNÜ DOĞADAN ALAN HEMP COLLECTION İLE RADARIMIZDA.

 

Le Désiré Hemp Collection serisi, doğanın kendini onaran ve iyileştiren gücünden aldığı ilhamla, İsviçreli bilim insanları tarafından üç yıl süren araştırmalar sonucu formülize edildi. Beş farklı üründen oluşan Le Désiré Hemp Collection serisi, doğal içeriklerle cildini yenilemek isteyen herkese hitap ediyor. Ürünlerin formülünde kullanılan kenevir tohumu yağı, kompleks vitaminler, deniz yosunları ve diğer özel bileşenler, cilt sorunlarına çözümler sunarken cildin ışıltısını yeniden kazanmasına yardımcı oluyor.

 

Hem Doğayı Hem Cildinizi Düşünüyor

Markanın Hemp Collection serisi, şehir hayatı ve zamanın cilde olan olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak; ışıltılı, sağlıklı ve canlı görünen bir cilde sahip olmak isteyen herkese doğal bir cilt bakım deneyimi sunmayı amaçlıyor. İsviçre’de son teknolojiler kullanılarak elde edilen formüller cildin doğal güzelliğini ortaya çıkarırken yüksek kalite patentli bileşenler ile tam koruma ve yaşlanma karşıtı bakım için çalışıyor.

 

“SCB KENEVİR TOHUMU ÖZÜ” İLE YENİLENEN BİR CİLT

Le Désiré Hemp Collection’da yer alan ürünlerin içeriğindeki SCB Hemp Seed Extract olarak bilinen SCB kenevir tohumu özü, İsviçre’de geliştirilen özel formülün ana bileşeni. Avustralya kökenli, içinde CBD* ve THC** olmayan bu kenevir tohumu özü, cildin beslenmesine ve gençleşmesine yardımcı olurken sağlıklı bir cildin de yapıtaşını oluşturuyor. Marka “doğayı hisset, doğallığı hisset!” motto’suyla ürünlerin içerikleri kadar, ambalajlarının da geri dönüşüme uygun olmasıyla dikkat çekiyor. Kısacası bu seri ile doğallığın keyfini çıkarırken doğaya katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Cildin doğal güzelliğini korumaya yardımcı olmak için yola çıkan Le Désiré, satın alınan her ürün için yangın bölgeleri ve ulaşılması zor alanlara, ecoDrone’lar ile tohum topu atışları yaparak yeni tohumların filizlenmesine de katkı sağlıyor.

 

*CBD: Kannabidiol denilen, kenevir bitkisinden elde edilen kimyasal bir bileşik.

**THC: Kenevirde bulunan ana psikoaktif bileşik.

 

CİLDİNİZ İÇİN DOĞAL OLANI SEÇİN

LE DESIRE MANDARIN ÖZLÜ GENTLE CLEANSING FOAM,
YÜZ YIKAMA KÖPÜĞÜ

Cilde nefes aldıran formülü sayesinde, cildi yağdan ve kirden derinlemesine arındırarak gözeneklerin tıkanmasını engellemeye yardımcı oluyor. Yapısındaki vitamin ve amino asitler, cildi yumuşatıp cilt sağlığının korunmasına destek sunuyor. Cildin canlanmasını ve temizlenmesini sağlayan yüz temizleme köpüğü, ayrıca cildin nem ve yağ oranını dengeleyerek cilt kuruluğunun önüne geçiyor.

LE DESIRE FACIAL TONER, YÜZ TONIĞI
Hidrojen ve oksijen bakımından zengin içeriği ile, pH dengesini ayarlayarak gözeneklerin küçülmesine, cildin tazelenmesine ve canlanmasına yardımcı oluyor. Caviar Lime özü ile antibakteriyel, antimikrobiyal ve antiinflamatuar özelliklerine sahip yüz toniği, cildi makyaj kalıntısı bırakmadan temizlerken cildin onarılmasına ve yenilenmesine destek oluyor.

LE DESIRE EYE SERUM, GÖZ SERUMU

Le Désiré göz serumu, derinlemesine nüfuz eden aktif maddeleri sayesinde hafif ama güçlü bir formüle sahip. Yosun özleri, göz çevresi ve göz altı torbalarını minimize eden Eye Care Marine kompleks ile kök hücre oluşumunu düzenleyen Stem Cell teknolojisini kullanılarak tasarlanan göz serumu; ince çizgileri, kırışıklıkları, kaz ayaklarını ve koyu halkaları yok etmeye yardımcı olurken göz altlarına genç bir görünüm ve parlaklık kazanılması için çalışıyor.

 

LE DESIRE DAY CREAM, GÜNDÜZ KREMİ

Cildin gün boyu nem ihtiyacını karşılarken aynı zamanda makyaj bazı görevi gören bu kremin içeriğindeki Omega 3, Omega 6 ve Omega 9 yağları sayesinde cilt beslenmesine ve gençleşmesine yardımcı oluyor. Yaşlılık belirtilerini azaltmak için dermiste bulunan progerin seviyesini artıran Biyomimetik peptitler ile kolajen, elastin ve hyalüronik asit içeren gündüz kremi, 15 koruma faktörü sayesinde zararlı güneş ışınlarından cildi korurken canlı ve parlak bir cilt görünümü kazandırıyor.

LE DESIRE NIGHT CREAM, GECE KREMİ

Gece kremi, cildinizi yenilerken yaşlanma ve kırışık karşıtı etkisiyle gece boyunca cildinizin nemlendirilmesi ve onarılması için çalışıyor. Cildin kenevir tohumu yağını emmesini hızlandıran Sugar Cane skualen ve GEM retinol adlı bileşenleriyle gün boyu maruz kalınan hava koşullarına gece müdahale ederek, hücre yenileme mekanizmasıyla yeni kırışıkların oluşmasını engellemeye destek oluyor. Kırışıklıkların azalmasında etkili, cildi yenileyen, besleyen ve cilt pigmentasyonuna olumlu etkileri bulunan gece kremi, sarkmalara karşı cildi destekleyerek cildin esneklik kazanmasına yardımcı olur.

 

 

 

 

@ledesiretr ledesirecosmetics.com

 

İlgili Makaleler