Doğaya Nefes Aldıran Tasarımlar Birfil Seninle!

Yeni düzenle birlikte hayatımıza yerleşen sürdürülebilirliğin modadaki yeni adresi BİRFİL, 2022 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile hem size hem doğaya nefes aldırmaya geliyor.

Yaratılış ilkesini minimal şıklık ve sürdürülebilirlik olarak belirleyen BİRFİL, sezona doğanın dokunuşunu da katarak giriyor. Kadınların favori kurtarıcı parçaları olacak BİRFİL 2022 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, ilkbahara hitap eden basic ve gündelik kapsül parçalardan oluşurken yaz için ise yine sadelikten ödün vermeden oluşturulan romantik tasarımlar sizlerle buluşuyor. Sade şıklığın temsilcisi olan BİRFİL, sımsıcak yaz sezonuna ferahlatıcı tasarımları ile giriş yapıyor.

Sürdürülebilir moda ile yüksek kalite ve düşük üretim rakamları sağlamayı, çevre dostu yeşil ürünler tedarik edilmesini ve böylece günümüz tüketim çılgınlığından beslenen hızlı moda endüstrisini bir miktar yavaşlatmayı hedefleyen BİRFİL, koleksiyonunda keten, pamuk ve şile bezi gibi %100 doğal, sağlıklı kumaşlardan oluşturulan parçalara yaz tatilinin simgesi deniz mavisi, kum beji ve bulut beyazı eşlik ediyor. Sadeliğin temel alındığı koleksiyonda çizgi ve dantel ile hareketlendirilmiş gömlekler, salaş pantolonlar, yaz akşamlarına yakışacak elbiseler ve plajların tamamlayıcısı kimonoların yanında ceket-yelek takımlar, trençkotlar ve eşofmanlar da yer alıyor. Sezonun öne çıkan ve her stil ile uyum sağlayabilen crop top-şort takımlar, kurtacı tulumlar stilinizin tamamlayıcısı olmayı hedefliyor.

Nefes alan tasarımlarıyla sezona damgasını vuracak BİRFİL 2022 İlkbahar/Yaz koleksiyonu sizinle birlikte ferah bir etki yaratacak. Eşsiz bir rahatlık sunan BİRFİL, sürdürülebilir ürünleri ile hem doğanın hem gardırobunuzun olmazsa olmazı olacak!

İlgili Makaleler