D’S damat Yeni Sezon Erkek Takım Elbise Modelleri

D’S damat Erkek Takım Elbise

D’S damat, yeni sezon erkek takım elbise koleksiyonuyla giyim alışkanlıklarını değiştirecek yeni yaklaşımları moda tutkunu erkeklerle buluşturuyor.  Koleksiyon içerisinde yeni sezona damga vuracak birçok seçkin model ve tasarım yer alıyor. Modern ve sürdürülebilir moda anlayışının en taze ikonu olan recycle giyim konseptine yer verilen yeni sezon erkek takım elbise koleksiyonunda, seçkin ve geleneksel tasarımlardan ilham alınarak geliştirilmiş modeller de dikkat çekiyor.
Her dönemin trendleri arasında yer alan takım elbiseler, zamansız moda anlayışını en iyi yansıtan parçalardandır. Her zaman ve her şart altında iddialı giyinmek isteyen erkeklerin vazgeçilmezi olan takım elbiseler, gündelik yaşamın en zorlayıcı anlarında bile iddialı ve kreatif bir görünüm vadeder. D’S damat yeni sezon erkek takım elbise koleksiyonu, gündelik yaşamda konfor ve şıklığı aynı anda elde etmek isteyen erkekler için tasarlandı.
Koleksiyonda yer alan slim fit düz takım elbiseler, sportif görünümü canlandırırken aynı zamanda klasik tarzdan uzaklaşmak istemeyen erkekler için oldukça iddialı bir görsel şölen vadediyor. Üstelik koleksiyonda armürlü kumaşlarla tamamlanan slim fit takım elbise modelleri de bulunuyor. Sıkı görünümleriyle sportif ve zarif bir şıklık sunan armürlü slim fit takım elbiseler, koyu renk tonlarındaki tasarımıyla ön plana çıkıyor.

D’S damat Erkek Takım Elbise

D’S damat erkek takım elbise koleksiyonunun dikkat çeken parçalarından recycle takım elbiseler, modern moda anlayışına sürdürülebilirlik katıyor. Tamamen geri dönüştürülebilir kumaştan imal edilen recycle takım elbiseler, D’S damat’ın yenilikçi ve modern moda yaklaşımlarına olan desteğini açık biçimde gösteriyor. Takım elbise koleksiyonlarının vazgeçilmez tasarımlarından olan regular fit takım elbiseler de yine D’S damat’ın yeni sezon takım elbise koleksiyonu içerisinde dikkat çeken bir diğer parça.
Koleksiyonda erkeklerin iş yaşamında vazgeçemediği klasik tasarımlardan da izler görmek mümkün. Regular fit konsepti ve armürlü detaylarla tamamlanan klasik tasarımlar, her döneme damga vuracak özel konseptleriyle ön plana çıkıyor. Geleneksel tasarımların hareketlendirildiği modellere de ev sahipliği yapan koleksiyon, yeni sezonda erkeklere dinamik bir görünüm katmayı hedefliyor. Tişörtlerle de kolaylıkla kombinlenebilen bu modeller, iş hayatının dışında gündelik yaşamda da kreatif bir şıklık elde edebilme olanağı sunacak.
Her yıl olduğu gibi yine koleksiyonun en ayrıcalıklı parçaları smokinler. Işıltılı görünümleriyle her dönemde erkeklerin bir diğer vazgeçilmezi olan smokinlere, D’S damat’ın yeni sezon erkek takım elbise koleksiyonunda modern detaylarla yer verilmiş. Bununla birlikte tamamen klasik tasarımların terk edilmediği smokin modelleri, minimal dokunuşlarla hareketlendirilmiş. Koleksiyonda çarpıcı detaylarıyla ön plana çıkan bir diğer parça da travel takımlar.
Çok sık seyahat eden erkeklerin her an imdadına yetişen en ayrıcalıklı takım elbise modelleri arasında olan travel takımlar, gün boyu estetik ve konforu aynı anda vadediyor. Travel takımlardaki renk çeşitliliği ise koleksiyonda göze çarpan bir diğer önemli detay. Farklı renk alternatiflerinin sunulduğu takım elbiseler, yenilikçi ve özgür moda anlayışını benimseyen erkeklere seçkin ve iddialı bir görünüm sunuyor. Sokak modasıyla klasik giyim anlayışının bütünleştiği, tişörtlü kombinler de yeni sezonda D’S damat takım elbise modelleri arasında yer alıyor. Ayrıca tişörtlü kombinlerin yanı sıra bu modeller, uzun yaka kazaklarla da estetik bir uyum kurabiliyor.

İlgili Makaleler