Duşta Seks Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Konu seks olunca, evde ya dışarda birçok yer kulağa oldukça heyecan verici geliyor. Partnerinizle ilişkinizi renklendirmeniz söz konusu olduğunda da yeni yerlere açık olmanız oldukça önemli. Fakat her fikri onaylamadan önce ciddiyetle konumun güvenliğini düşünmeniz gerek. İşler ters giderse beklenmeyen ve istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir ki bunu istemeyiz. 
Duşta seks yapma fikri de sizi heyecanlandıran bir fikirse, zeminin ıslak olduğunu aklınızdan çıkarmamanız gerekiyor. 

Duşta Seks Yapmak Güvenli Mi? 
Evet güvenli ve oldukça da eğlenceli. Ancak yine de kayıp düşme ihtimaline karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Dengenizi kaybedebilirsiniz. Eğer ilk kez duşta seks yapıyorsanız risk faktörü barındıran pozisyonlardan uzak durmanızı öneriyoruz. İyi olduğunuz pozisyonlarla başlayın. 

Duşta Seks Yaparken Dengemizi Nasıl Sağlayacağız? 
Düşme ya da kayma riskini ortadan kaldırmak için kaymaz terlikler giymeyi deneyebilirsiniz. Duş kabininize raflar taktırabilirsiniz, böylece duşta kullanacağınız ürünleri de üstüne koyup bir taşla iki kuş vurabilirsiniz veya duş kabininize tutma kolu ekleyebilirsiniz. 

Duşta Seks Yaparken Kayganlaştırıcı Kullanılır Mı? 
Duşta seks yapmak çok eğlenceli ama vücudunuzun salgıladığı doğal kayganlaştırıcıyı en aza indirebilir. Eğer regl dönemindeyseniz bunu pek hissetmezsiniz ama eğer değilseniz ve kayganlaştırıcıya ihtiyaç duyuyorsanız silikon bazlı kayganlaştırıcılar duş seksi için eşsiz seçim olur. 

Duşta Seks Hangi Pozisyonlarda Yapılır?  
Partneriniz ve sizin için dengenizi koruyabileceğinize inandığınız her pozisyonu duşta deneyebilirsiniz. 
 

İlgili Makaleler