Efsane Desa Günleri İndirimi Başladı

Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği yılın en büyük DESA indirimi ile beğendiğiniz ayakkabı, çanta, deri giyim ve aksesuarlar www.desa.com.tr ile bir tık’la kapınıza geliyor.

Ev konforunda 7/24 alışveriş rahatlığını yaşayacağınız desa.com.tr ya da DESA uygulamasından yapacağınız alışverişlerde kredi kartı veya havale ile ödeme, kredi kartına taksit, mağazadan değişim ve 30 güne kadar iade imkanları ile hızlı ve güvenli bir alışveriş deneyimi sizi bekliyor. Hijyenik paketleme, hızlı kargo ve müşteri hizmetleri desteği ile online alışveriş keyfiniz katlanıyor.

1960’ların minimal şıklığını yansıtan DESA Sonbahar- Kış deri giyim koleksiyonunda göz yormayan monogram kombinler, iki parçalı takım siluet görünümleri, son yılların gözdesi bir ceket ile iki stili birleştiren çift taraflı kontrast renkli blazer’lar bu kışın en gözde trendleri arasında yerini alırken çift taraflı giyilebilen hafif ve pratik pardesüler, trenchler, bikerlar, safari ceketler, kapitone montlar genç ve aktif giyimi tercih edenlerin vazgeçilmezleri arasına rahatlıkla yerleşiyor.

Ayakkabı ve çanta seçiminde rahatlığından ödün vermeyen ama şıklığına da özen gösterenlerin tercihi DESA Sonbahar- Kış Ayakkabı ve Çanta Koleksiyonu’nda, sezonun trendi kapitone tasarımlar dikkat çekerken, patchwork görünümlü çantalar da ayakkabıların en büyük tamamlayıcısı oluyor. Kışlık babetler ve sneakerların yanı sıra loaferlar, küt burunlu botlar ve çizmeler de sezonda çarpıcı bir şekilde yükselişteler. Rahatlığın ön planda olduğu modern detaylara ve renklere sahip sırt çantaları, bel çantaları ve minimal cross body çantalar sneaker koleksiyonu ile bir bütünlük yaratıyor. 

İlgili Makaleler