Ege’de Yeni Bir Başlangıç

Ege’nin Yeni Lux oteli On’Live Deluxe Çeşme Hotel denize sıfır konumu eşsiz deniz ve doğa manzarası mavi bayraklı denizi ve kendine ait 1500mt uzunluğunda özel plajı, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Çeşme yarımadasında bulunuyor.

Sade, zarif ve modern odaları; geniş suitleri Deluxe, Junior Suite, Exclusive Suite ve Presidential Suite olarak kategorilendirilmiş, toplamda 73 odanın hepsi deniz, havuz ve bahçe manzarası ile mavi ve yeşilin tüm tonlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Zen mimarisinde tasarlanmış peyzajı, termal havuzu ve 2.500 m2’lik SPA merkeziyle tüm yıl boyunca kişiye özel hizmet anlayışı ile unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaktadır.
İçinde nefes terapileri, yolculuklar, bilinçli beslenme, GEA Akademi, workshoplar ve seminerlerin yer aldığı GEA City’le tatil de Rebirth/Yeniden Doğuş programına katılıp yeniden doğarak, hayatı yüksek ve iyileşmiş titreşimle yaşayın.

Hayatın her alanında kişinin kendisini iyileştirmesini sağlayarak, sağlıklı ve başarılı olmak için GEA City, Zihinsel Detox Workshoplarını düzenliyor.
Rebirth/Yeniden Doğuş programıyla doğum ile başlayan hayatta yaşanan travmalardan ve duygusal-zihinsel sorunlardan kurtularak hayatınıza sağlıklı yön vererek Termal su içinde gerçekleştirilen Rebirth/Yeniden Doğuş deneyimi sonrasında kişi yaşamının duygusal -zihinsel -f iziksel alanında detoks etkisi yaşıyor.
 

İlgili Makaleler