Ekim Dolunayı Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

Ekim ayının dolunayının çok farklı olacağını söyleyen astrologlar, dolunay ve yeni ayın karıştırılmaması gerektiğini de vurguluyor.

Yeni Ay ve Dolunay Arasındaki Fark Ne?
Yeni ay gökyüzünde görünmez. Yeni ay evresinde güneş ve ay kavuşum halinde olduğu için, ay güneş tarafından gizlenir. Yeni Ay, astrolojik olarak her zaman yeni başlangıçların en uygun zamanıdır.

Dolunay ise Yeni Ayın tersine gökyüzünde tam görünür şekilde konumlanır. Zodyak çemberinde güneşin tam karşısına gelecek şekilde hareket eder. Daha fazla ışık ve enerji ile çok daha duygusal olmamızı sağlar.

Peki Ekim Dolunayı Burcumuza Nasıl Etki Edecek?

Koç – Yengeç – Terazi – Oğlak
İnişli çıkışlı bir yolculuğa hazır olması gereken Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak; bu hafta evde daha fazla vakit geçirmeyi düşünebilir. Güneş – Ay karşıtlığının yanı sıra yaşamınızı harekete geçirecek daha güçlü bir gezegen var; Mars. Güneşin sadece birkaç derece gerisinde hareket etmesiyle dikkatimizi çeken gezegen, iddialı olmasının yanı sıra saldırganlık da getiriyor. Tüm hafta boyunca kalabalık veya yoğun yerlerden uzak durun; riskli fiziksel aktivitelerden kaçınmak için elinizden geleni yapın.
 
Kova – İkizler – Aslan – Yay
İlk grubun aksine, yelkenlerinize rüzgar alıp bu yolda yürüyecek olan sizlersiniz! Güneş – Ay karşıtlığı ile kuracağınız uyumlu bağlantılar sayesinde yapabileceğinizden çok daha fazlasını ortaya koymaya hazır olun. Cesaret edemediğiniz işe başvurmak, yeni gelir fırsatları aramak veya tamamlayamadığınız bir projeyi tamamlamak için en uygun zaman!
 
Boğa – Başak – Akrep – Balık
Diğer iki grubun aksine hayatınızda değiştirmeniz gereken bir şey olmayan grup maalesef sizlesiniz. Dolunay hayatınızda iyi veya kötü bir şey değiştirmiyor. Hayal kırıklığına uğradığınızın farkındayız ancak, hiçbir şey değişmeyecek diye üzülmek yerine hayatınıza odaklanmak daha iyi değil mi? 

İlgili Makaleler