En Yeni Tayt Trendi: Up&Fit

Türkiye’de tayt modasına yepyeni bir yön veren Up&Fit taytlar özellikle son zamanlarda birçok kadının favorisi haline geldi. Bunun en büyük sebeplerinden birisi en az tasarımları kadar, markanın üretimde kullandığı kumaşlar. Lycra markasını tercih eden Up&Fit bu hareketiyle piyasa rakiplerinden hızla sıyrılıyor. Rahatlığa önem veren politkasıyla Up&Fit günlük hayatta ve spor salonlarında birçok kadının tercihi oluyor. 

Kısa Zamanda Bilinir Hale Geldi 
Markanın bu kadar kısa zamanda bu kadar fazla kadın tarafından bilinir hale gelmesinin en önemli sebeplerinden biri de piyasaya nazaran, kaliteden ödün vermeden çok daha uygun fiyatlı seçenekler sunuyor olması. Aynı zamanda ütopik beden algılarını bir kenara bırakıp her bedenden kadın için alternatif modeller oluşturan marka, bu özelliğiyle de dikkat çekiyor. 
Son zamanların yüksek bel trendini taytlarında uygulayan Up&Fit, üç santimetreye kadar da incelme vaad ediyor. 

Kalitesi Tesadüf Değil 
Her şeyden önce kumaş seçimiyle fark yaratan Up&Fit taytlar dört bir yana esneyebiliyor. Böylece kişi taytı giydiğinde konforundan asla ödün vermiyor. Bunun yanı sıra Up Fit’in sahip olduğu bir diğer özelliği ise bütün ürünlerin 50+ UVA/ UVB koruma faktörüne sahip olması! Aynı zamanda kolejenlerin parçalanmasına ve vücudun esnekliğinin azalmasına neden olan UVA ışınlarına karşı da etkili olan ürünler sayesinde Up&Fit, kumaş esnekliği kadar kadınların cildinin esnekliğini de korumayı başarıyor. 

En Trend Modeller 
Tasarımlarının günlük hayata uyarlanabilir olması da Up&Fit’i vazgeçilmez kılan özelliklerinden birisi. Özellikle ‘Push Up’ ve ‘Glitter’ en favori modeller.  
‘Glitter’ serisinde kullanılan parlak kumaşlar spor şıklığınıza yeni bir soluk kazandırarak sokak stilinize kolaylıkla uyarlanabilir. ‘Push Up’ modeller teknolojisi sayesinde, toparlayıcı etkisini hemen gösterir. Yer çekimine karşı koyuyormuşsunuz hissine siz de hemen kapılacaksınız! 

Dünya Markası Olacak 
Markanın vizyonu dünya çapında bilinirlik kazanmak. Şimdilik www.upandfit.com adresinden ulaşabileceğiniz ürünlere kısa bir süre sonra İstanbul’da anlaşmalı mağazalardan da ulaşabileceksiniz. Bu konuda çalışmalarını hızla sürdüren Up&Fit yakın gelecekte çok daha kolay ulaşılabilir hale gelecek hem de yalnızca Türkiye’de değil, tüm dünyada! 

İlgili Makaleler