essence ile Güneş Teninizde Parlasın!

Yaz biterken her kadının hayalindeki ışıltılı, bronz bir cilde ulaşmak, essence’ın yeni makyaj serisi “BRONZED this way!” ile çok kolay! Afrika’nın eşsiz renkleri ve desenlerinin buluştuğu, sınırlı sayıda üretilen yeni makyaj serisindeki göz farı paleti, mat bronzlaştırıcı, bronzlaştırıcı fırçası, bronz allık, geçici vücut dövmeleri ve parıldayan vücut yağı; içinizdeki güzellik kraliçesini açığa çıkarıyor. Sadece yüz değil, vücut makyajı ve dövmeleriyle de bu yaz Afrika havasını derinden hissedeceksiniz!
 
BRONZED this way! göz farı paleti
On farklı rengin bulunduğu göz farı paletinde hem mat hem de ışıltılı bronz ve bakır tonları öne çıkıyor. Hafif gündüz makyajından akşam ihtişamına kadar, renk tonlarının çeşitliliği; Afrika esintileri taşıyan muhteşem stiller oluşturuyor. Görünümüne biraz ışıltı katmak isteyenler, metalik veya simli tonlardan birini gözün iç köşesine uygulayarak anında çarpıcı bakışlara sahip olabilir!
 
BRONZED this way! mat bronzlaştırıcı
Mat bronzlaştırıcı, göz kamaştıran bronz ve yazlık bir cilt görünümü için ideal bir temel sağlıyor. Çarpıcı bir aslan desenine sahip özel ambalajı ile, sınırlı sayıda üretilen mat bronzlaştırıcı, cilt üzerinde kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. En çok güneş alan alın, burun ve yanak bölgelerini dairesel hareketlerle vurgulayarak en iyi bronz görünümü veriyor.

 

BRONZED this way! bronzlaştırıcı fırçası
İkonik bir aslan desenine sahip, şık, yelpaze şeklindeki bronzlaştırıcı fırçası; “BRONZED this way!” serisinin göz kamaştırıcı bir parçası olarak öne çıkıyor. Yüzün istenen bölgelerine yumuşak bir bronzluk kazandırmak için mat veya ışıltılı bronzlaştırıcı tonlarını cilde nazikçe uygulamanıza imkan sağlıyor.

BRONZED this way! bronz allık
Bronzlaştırıcı gibi sıcak, allık gibi ışıltılı sonuç veren bronz allık; her cilt tonuna anında parlak bir bitiş kazandırıyor. Bronz görünüm sunmasının yanı sıra, zürafa desenine sahip allığın hafif dokusu, kolayca karışarak uygulama kolaylığı sağlıyor.
 
BRONZED this way! geçici vücut dövmeleri
Olmazsa olmaz geçici vücut dövmeleri ile gerçek Afrika enerjisi sizinle! Üç farklı metalik tondaki vücut dövmeleri, vücudun istenen kısımlarında küçük vurgular oluşturuyor. Afrika’nın dekoratif unsurlarından kaplanlar ve aslanlar gibi vahşi yaşam sembollerine kadar çeşitli vücut dövmeleri, yaratıcı vücut dekorasyonu için geniş bir görüntü yelpazesi sunuyor.
 
BRONZED this way! parıldayan vücut yağı
Parıldayan vücut yağı; cildi macadamia yağı ile nazikçe beslerken, hindistancevizi kokusu ile duyuları harekete geçiriyor. İsterseniz boyun, dekolte, kollar veya bacaklar gibi vücudun tek tek bölgelerini nazikçe vurgulayabilir, isterseniz de tüm vücudu çarpıcı bir ışıltıyla kaplayabilirsiniz.

İlgili Makaleler