Fairmont Quasar Istanbul 6. Yılını Çok Özel Bir Davetle Kutladı

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla misafirlerine unutulmaz deneyimler yaşatan, dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont’un Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar Istanbul, 6 yıllık başarı hikayesini çok özel bir davetle kutladı. Açıldığı günden beri lüks ve konforu bir arada sunarak unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Fairmont Quasar Istanbul’un yıl dönümü kutlaması, Genel Müdür Nicolas Kipper ev sahipliğinde, otelin Presidential Suite’inde gerçekleşti. Dj Canan Soylu’nun setin başına geçtiği, büyük ilgi gören özel geceye iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasından Tuba Ünsal, Saba Tümer, Gülcan Arslan, Mirela Cerica, Nader El Chaer, Evin Tümay, Aysun Kaba, Koray & Tuba Yavuzer, Emine Ersan, Gökhan Alacahanlı  gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Fairmont Quasar Istanbul, Türkiye’deki 6. yılını otelin Presidential Suite’inde düzenlenen çok özel bir davetle kutladı. New York’daki meşhur The Plaza’dan Londra’nın ikonik oteli The Savoy’a uzanan 75’ten fazla otelde, 110 yılı aşkın süredir misafirlerinin “Anlarını anılara dönüştüren” dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul’un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy’de 6 yıldır özenle konuklarını ağırlıyor. 

  

Fairmont Quasar Istanbul’un Genel Müdür Nicolas Kipper ev sahipliğinde gerçekleşen özel gece Dj Canan Soylu’nun müzikleriyle renklendi. Büyük ilgi gören davete Tuba Ünsal, Saba Tümer, Gülcan Arslan, Mirela Cerica, Nader El Chaer, Evin Tümay, Aysun Kaba, Koray & Tuba Yavuzer, Emine Ersan, Gökhan Alacahanlı   gibi iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. 

  

Fairmont Quasar Istanbul’un 11. katında yer alan, panoramik Boğaz manzarası ve göz alıcı dekorasyonuyla dikkat çeken Presidential Suite’de düzenlenen davet, kokteyl ikramları ile başladı. Davette misafirlere Executive Chef Ercan Yamantürk ve ekibi tarafından hazırlanan benzersiz lezzetler sunuldu.

Ödüllerle dolu başarılı bir geçmişi bulunan Fairmont Quasar Istanbul çağdaş mimarisi, son teknoloji ile donanmış odaları ve kişiselleştirilmiş hizmetlerinin yanı sıra gurme restoran ve barları, Willow Stream Spa’sı ile unutulmaz bir deneyim sunuyor. Fairmont Quasar İstanbul’da 25’i süit olmak üzere 209 lüks oda yer alıyor.

  

Otelin dizaynı, Amerikalı tasarım firması Wilson Associates imzalı. Tüm detaylar otelin bulunduğu bölgeyi yansıtan yerel unsurlarla kent kültüründen ilham alıyor. Misafirlere şehrin karmaşasından bir adımda uzaklaşma imkanı sunan konforlu, geniş süitlerin balkonlarından tarihi yarımada, Prens Adaları, Boğaz ve Marmara Denizi ile Haliç manzaraları izlenebiliyor.

Fairmont Quasar Istanbul, global markasının tüm dünyada ilke edindiği “yerel ile bağlantılı olma” prensibinden yola çıkarak, konuklarına “İstanbulluların İstanbul’unu” yaşatmak için hem lokasyon ve manzarası hem de kişiye özel hizmetleriyle fark yaratıyor.

İlgili Makaleler