2016’nın En Zengin Bazları

Cildinizin kusursuz ve pürüzsüz görünmesini sağlayan, makyajın en önemli aşamalarından olan fondötenler, pudralar ve bazlar için 2016 yılının en zengin ürünlerini bir araya getirdik.

2016 yılının en zengin makyaj bazlarını ve uzman hilelerini öğrenmek için tıklamaya devam edin!

Cilt Bakımınız İçin 2016’nın En İyi Güzellik Ürünleri

Chanel Double Perfection Lumiere
 
Fondöten uygulamak için bir pudra sürmek biraz nostaljik mi geliyor? Bu ürün mat ve yapay pudra görünüm korkunuzu yenme konusunda yardımcı olabilir. “Pudraların kötü bir ünü vardır ama bu formül cilde gerçekten de karışıyor. 14 farklı cilt tonu ile parlaklığı alması için T bölgenize ya da likit fondöteninizi tazelemek için gün içerisinde kullanabilirsiniz” diyor makyaj uzmanı Ömer Biriken.

165 TL, Douglas, (0212) 353 04 00.

Benefit Pore Professional
 
“Makyajınız için mükemmel bir tuval yaratmak” deyimi ulaşılması zor bir beklenti gibi gelse de bu primer tek başına kullanıldığı zaman kadife dokusu sayesinde gözeneklerin ve ciltteki kusurların görünümünü azaltıyor. “Nemlendiriciden sonra ince bir tabaka halinde uygulandığında sonrasında sürülen fondötenin kolayca uygulanmasını ve gün boyu kalıcı olmasını sağlıyor” diyor makyaj uzmanı Fezi Altun.

122 TL, Sephora, (0212) 345 60 35.

Giorgio Armani Luminous Silk
 
İz bırakmayan, kusursuz fondötenin makyaj için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu likit yapıdaki fondöten ise uzun zamandır kusursuz cilt görünümünü fazlasıyla karşılıyor. “Kızarmış ya da lekeli bir cildi, sağlıkla parıldayan pürüzsüz bir cilde dönüştürebilir. Hangi yaşta olursanız olun, etkileyici genişlikteki 24 farklı tondan oluşan renk paleti, cildinize yağlı bir görünüm oluşturmadan parlaklık veriyor” diyor makyaj uzmanı Rıfat Yüzüak.

160 TL, sevil.com.tr.

Make Up For Ever
 
Makyajı bozmadan fondöteni ve kapatıcıyı sabitlemek için ideal. Kırışıklıkların arasına dolmadan ve cildi pütürlü göstermeden sabitliyor ve matlaştırıyor. “O kadar görünmez ki sadece burun ya da alın gibi fondöteninizin sabitlenmesi gereken bölgelerde kullanabilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde gözaltı kapatıcısını sabitlemek için de oldukça uygun” diyor makyaj uzmanı Nursel Tekin.

68 TL; Sephora, (0212) 345 60 35.

Nars Radiant Creamy
 
Koyu halkaları, izleri hatta ciltteki lekeleri çok iyi kapatıyor. “Esnek dokusu ile göz çevresini pürüzsüzleştiren ve kusurları kapatan bir toparlama etkisi gösteriyor. Yoğun ama yapay durmayan yapısıyla ve ışığı yansıtma özelliğiyle tam kapatıcılık sağlıyor, aynı zamanda gözaltlarını aydınlatıyor” diyor makyaj uzmanı Hamiyet Akpınar.

69 TL, (0212) 272 25 40.

L’Oréal Paris True Match
 
“Pürüzsüz ve saten bir bitişe sahip olan bu uygun fiyatlı ürün, cildi kapatmak yerine cilt tonuna uyum sağlayarak doğal bir görünüm oluşturuyor” diyor makyaj uzmanı Ali Rıza Özdemir ve ekliyor, “İster nemlendiricinizle karıştırıp uygulayın ister makyaj fırçanızla… Her türlü çok doğal görünüyor.”

39,99 TL, Watsons, 444 99 87.

Laura Mercier
 
Bu kült nemlendiriciyi birçok farklı şekilde kullanabilirsiniz. Zamanınız az olduğunda cilt tonunuzu eşitlemek için ürünü cildinize uygulayın. Cildinizin daha ışıltılı ve dinlenmiş görünmesini sağlıyor. Daha az kapatıcılık isterseniz, nemlendiricinizle karıştırarak uygulayabilirsiniz. Eğer yoğun bir kapatıcılık isterseniz makyaj süngeri yardımıyla lekelerin olduğu bölgelere tampon hareketlerle uygulayabilirsiniz.

195 TL, Sephora, (0212) 345 60 35.
 

Diorskin Nude
 
Gece ya da gündüz makyajı için kullanıma uygun olan bu ürün çok parlakmış gibi görünse de şeffaftan orta parlaklığa kadar bir görünüm sağlıyor. “Pembe değil sarı alt tonlu birkaç BB kremden olma özelliğine sahip olan bu ürün kızarıkları nötralize etmek için idealdir. Diğer ürünlerle beraber kullanması da kolaydır; bir fondöten ile karıştırıp gözaltlarında kapatıcılık sağlamak için kullanabilirsiniz” diyor makyaj uzmanı Gökhan Yalçıner.

165 TL, Douglas, (0212) 353 04 00.

İlgili Makaleler