5 Dakikada Makyaj

Parlak Cilt

1. Adım Amacınız doğal bir ışıltı olabilir ama ilk adım her zaman rutin bir kapatma işlemi olmalıdır. Az miktarda, hafif ve ışıltı veren bir fondöten (nemlendirici özellikli olanlarını tercih edin) ve altın-kahverengi tonlarında bir aydınlatıcıyı karıştırarak oluşturduğunuz bazı yüzünüzün tamamına uygulayın. Eğer biraz daha renk istiyorsanız elmacık kemiklerinizin üstüne bronzlaştırıcı pudra da sürebilirsiniz.

2. Adım "Pembe tonlarında krem allık kullanarak bronz tonlarıyla dengeyi yakalayın. Bu yöntem anında bir tazelik ve ışıltı kazandırıyor.” diyor Lea Michele’in makyözü Mélanie Inglessis.

Solda Lea Michele

Üstte
Clinique Fresh Bloom Peony allık
69 TL
Altta
Terracotta Light Powder
Blondes No:2 Pudra
138 TL
Parfümerilerde 

Dumanlı Gözler

1. Adım Baz olarak pırıltılı şeftali rengini seçin . Önce göz kapaklarına, sonra kaşlarınızın altındaki kemiğin üzerine uygulayın.

2. Adım “Derinlik kazandırmak için metalik bronz renginde bir farı göz kapaklarının diplerine uygulayın.” diyor Hough’un makyörü Spencer Barnes.

3.Adım Kirpiklerinizin dip kısmına kahverengi kalem çekerek kirpik çizginizi belirginleştirin.  Daha yoğun bir görünüm için koyu kahverenginde bir farla göz kaleminizin üzerine bir şerit çekin ve dumanlı bakışlara sahip olarak olmak için bu şeridi dağıtın.

Solda Julianne Hough

Üstte
Chanel Le Crayon Yeux Brun Intense
Göz kalemi
63 TL

Altta
Guerlain Eyeshadow No:02
89 TL
Parfümerilerde
 

Kıpkırmızı Dudaklar

1. Adım Yapacağımız renk eklemelerine yüzünüzü hazırlamak için makyaj altı bazı özelliğine sahip nemlendirici uygulayın.

2. Adım Rujunuzla aynı renk bir dudak kalemi ile dudak çizginizi belirginleştirin.

3. Adım Çizgilerin arasında kalan kısımları kan kırmızısı rujunuzla doldurun.

4. Adım Dudak hatlarınız belirginleştirmek için dudaklarınızın etrafına kapatıcı uygulayın. Barnes, Amber Heard’ün bu makyajında parlatıcı kullanmamış ancak siz hafif bir ışıltı istiyorsanız dudaklarınızın köşelerinde parlatıcıyı kullanabilir, böylelikle rengin dağılmasını önleyebilirsiniz. 

Solda Amber Heard

Üstteki dudak kalemi
Laura Mercier Lip Pencil
68 TL
Alttaki dudak kalemi
Shiseido Lip Pencil Tangelo dudak kalemi
60 TL
Parfümerilerde

İlgili Makaleler