2016 Yılında Ayrılık Kararı Alan Ünlü İsimler

Selena Gomez ile uzun yıllar süren ilişkisine son veren Justin Bieber, kısa süreliğine de olsa Lionel Richie’nin 17 yaşındaki kızı Sofia Richie ile bir ilişki yaşadı. Şarkıcı, Sofia ile Meksika’da romantik bir tatil yaparak burada çekildiği fotoğrafları da Instagram hesabında paylaşmıştı. Bunun üzerine ise eski kız arkadaşı Selena Gomez “Eğer nefrete katlanamıyorsan, o zaman kız arkadaşının fotoğraflarını paylaşmayı bırak. Sadece ikiniz arasında özel olmalı. Hayranlarına sinirlenme. Onlar seni seviyorlar” yazmıştı. Ancak ikilinin kısa süren ilişkileri Eylül ayında son buldu.

Birlikteliklerine Eylül ayında son veren ikilinin ilişkileri sadece 3 ay sürdü. Taylor’ın Calvin Harris ile olan ilişkisini bir anda bitirerek deniz kenarında Tom Hiddleston ile öpüşürken çıkan fotoğrafları ise şok yaratmıştı. 

Calvin Harris ve Taylor Swift’in 15 ay süren ilişkileri Temmuz ayında son buldu. Ancak bu ayrılıktan sonra Taylor’ın acısı uzun sürmedi ve Tom Hiddleston ile yeni bir ilişkiye başladı.

2011 yılında tanışan Kirsten Dunst ve Garrett Hedlund, dört yıllık ilişkilerine geçtiğimiz Mayıs ayında son verdi. 2016 Golden Globes kırmızı halısında birlikte yürüyen çiftin ayrılacakları ise beklenmiyordu.

2016 yılının en şaşırtıcı ayrılığı Angelina Jolie ve Brad Pitt’in ilişkilerinin bitmesi oldu. Çift, 2004 yılından beri süren birlikteliklerini 2014 yılında evlilikle devam ettirdi.  Aldatma ve Pitt’in çocuklarına karşı tavırlarından dolayı bittiği konuşulan evliliğin sona ermesi ise ünlüler dünyasını şok etti.

Adirana Lima ve Brad Pitt gibi ayrılıkları ile şok eden diğer çift Diane Kruger ve Joshua Jackson oldu. Temmuz ayında ayrıldıklarını açıklayan çift 10 yıldır birlikteydi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Johnny Depp and Amber Heard 15 aylık evliliklerine son vermişti.

5 yıldır ilişki yaşayan Jennifer Lopez ve dansçı Casper Smart ilişkilerine Ağustos ayında son verdi. Çift, 2014 yılında ayrıldıklarını herkese duyurmuştu ancak iki yıldan beri birlikte çalışmaya devam ediyorlardı.

Lady Gaga ve Taylor Kinney, bir yıldır süren ilişkilerini geçtiğimiz Temmuz ayında son verdi. Şarkıcının Meksika’daki konserinde nişan yüzüğünü takmaması ve Taylor’ın doğum günü partisine katılmaması çiftin ilişkilerinin bittiğinin sinyallerini vermişti.

Cara Delevigne ve St Vincent’in ilişkileri kısa sürdü. Çiftin Cara’nın Suicide Squad turu sırasında biten ilişkileri tam 1 yıl sürdü. St Vincent ise şimdilerde Kristen Stewart ile yeni bir ilişkiye başladı.

Adriana Lima, uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Joe Thomas ile ilişkilerinin bittiğini Temmuz ayında açıklamıştı. 2014 yılında iki çocuğunun babası basketbolcu Marco Jarić ile ayrılan Lima, Joe Thomas ile Miami sokaklarında görüntülenmişti.

İlgili Makaleler