10 Adımda Cildinizi Yenileyin!

Formülündeki bileşenler ile gözenekleri tıkayan kirlerin giderilmesine, ciltte birikmiş çevresel toksinlerin absorbe edilmesine, cildin temizlenmesine ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına katkı sağlar.

Özel peptidler içeren yapısıyla ciltteki kolajen üretimini hızlandıran Dermalogica Ultrasmoothing Eye Serum, ince çizgileri ve kırışıklıkları hedef alarak göz çevresini pürüzsüzleştiriyor. 

Bu 3’ü bir arada formül güçlü bir peeling arayanların ilk tercihleri arasında. Glikolik ve salisilik asitle çift bazlı bir yenilik sunan Nip+Fab, içerdiği granüllerle de cilt yüzeyindeki engebeleri ve siyah noktaları ortadan kaldırıyor. 

Ekstra yağlanma, kir ve yaşlanmayla gelen geniş gözenek görünümünü gidermek için Perricone, çok yönlü formülüyle cilde nazikçe eksfoliasyon yaparak daha sıkı ve mat bir cilt sunuyor. 

Yüksek ölçüde konsantre serum içeren bu maske kauçuk yapısıyla ürünün cilde tamamen etki etmesini sağlarken stresli cildi sakinleştiriyor, arındırıyor ve pürüzsüz hale getiriyor.  

Cüce palmiye bitkisi ve nane özleriyle cildi canlandıran bu tonik salisik asit ve bitkisel özlerle de gözeneklerde biriken kiri temizleyerek sıkılaştırıyor ve parlamayı kontrol altına alıyor.

Vazgeçemeyeceğiniz bir yenileme sağlayan jel krem, cildinize gün boyunca kendini yenileme gücü verecek şekilde geliştirildi. Yüzünüzü yıkadıktan sonra bile cilde 72 saat boyunca sürekli nem sağlayan eşsiz ve cilt tarafından hızlıca emilen jel – krem nemlendirici!

İnce çizgiler, derin kırışıklıklar, güneşin sebep olduğu erken yaşlanma, dengesiz cilt tonu ve yapısı için vazgeçilmez bir ürün.

Saf retinol ve Progressive Release retinol (LP) içeren özel yapısı sayesinde günlük optimal dozda retinolü cilde derece derece ulaştırır. Böylece yaşlanma karşıtı etkinlik sağlarken cildin hassasiyetini de korumaya yardım eder. 

Çay ağacı özlerinin derinlemesine temizleyen, bakterileri gideren ve detoks yapan özelliklerinden faydalanan bu maske akne karşıtı bakım rutininin favorilerinden. Üstelik uygulandığında oluşturduğu serin etkiyle gerçek bir spa deneyimi yaşatıyor.

Bu 2’li birlikte kullanıldığında, koyu lekelerin rengini açmaya ve cilt bütünlüğünün düzenlenmesine yardımcı olur. Pigmentasyonu %80 oranında azaltır.

İlgili Makaleler