Ayça Varlıer’ın Evi

Mudo Concept en favori mağazalarından biriymiş onun. Son yıllarda feng shui’ye ilgi duyduğunu, dekorasyonda bunu uygulamaya dikkat ettiğini söylüyor. Onun dekorasyon çizgisi daha moderne yakınmış. Ama aralarda klasik objeler, tablo ve heykel gibi sanat parçaları da görmeyi seviyormuş. Ahşap, özellikle de venge malzeme, evdeki tercihi.

Bu keyifli yazıyı ve ev fotoğraflarının devamını, InStyle Home Mart sayısında bulabilirsiniz.

Ayça Varlıer, vizyona yeni giren Sakarya Meydan Muharebesi’ne giden bir grup askerin kahramanlık hikayesinin anlatıldığı Taş Mektep filminde bir okul müdiresini canlandırıyor. Elif adlı albümü ise TMC’den taptaze çıktı.

Ayça Varlıer, Amerika’da Hart School of Music’te müzikal tiyatro ve Harvard Üniversitesi’nin Rusya’da Moscow Art Theatre School ile beraber yapmış olduğu master programında oyunculuk eğitimi görmüş. Varlıer, Batı Yakası’nın Hikayesi ve Hisseli Harikalar Kumpanyası gibi müzikallerde rol almış.

Dört katlı villanın tüm dekorasyon işlerini anne Varlıer yapmış. “Annem balerin olmasaydı dekorasyonla ilgili bir iş yapardı herhalde. Çünkü burada gördüğünüz her ince ayrıntı onun eseridir,” diye gururla söylüyor.

İlgili Makaleler