Ayşe Kucuroğlu’nun Evi

Happily Ever After’ın sahipleri Ayşe ve Taner Kucuroğlu çiftinin çocukları Suna, Kemal, Osman, Cenk ve Selma ile yaşadıkları Bebek’teki renkli apartman dairesi neşeli detayları ile bir masal evinden farksız gözüküyor.  Bol kitap, fotoğraflar, oyuncaklar, aksesuarlar ve tabloları ile yaşayan her bireyin hayal dünyasına dair zengin izlerle taşıyan sıcak bir yuva ile karşı karşıyayız.

Ayşe Kucuroğlu’nun evin bakmak için tıklamaya devam edin.  

Taner ve Ayşe Kucuroğlu çifti on iki yıl önce evlendiklerinde taşınmışlar çok sevdikleri Bebek Cevdet Paşa Caddesi’ne. Burası onların aynı semtte yaşadıkları üçüncü ev. Çiftin on yıl önce kurdukları, başarısı ile geniş ve ünlü bir müdavim kitlesine sahip Happily Ever After’ın da bu hareketli caddede şimdi oturdukları evin tam karşısında konumlanması, buradan vazgeçememeleri için önemli bir etken olmuş tabii.

“Bundan önce Happily Ever After’ın üzerinde bir yalı dairesinde yaşıyorduk. Her yıl aileye yeni bir bireyin katılmasıyla orası bize dar gelmeye başlamış, içine sığamaz olmuştuk,” diye söze başlıyor güler yüzlü ev sahibesi Ayşe Kucuroğlu. 

Konunun devamı InStyle Home Nisan sayısında!

İlgili Makaleler