Bahar Podyumlarından Saç Modelleri

ORTADAN AYIRIN

Jason Wu 

Saçlarınıza her zamankinden farklı stiller kazandırmanın tam zamanı! Baharla birlikte gelen hareketlenmeyi saçlarınıza yansıtmak için ünlü markaların podyum stillerinden ilham alabilirsiniz.

Baharı yakalamak için ister Blumarine gibi saçınıza volüm vererek açık bırakabilirsiniz isterseniz de Naeem Khan defilesinde olduğu gibi örgülerden taç yapabilirsiniz. 

Bahar podyumdan ilham almak için tıklamaya devam edin. 

AÇIK BIRAKIN

Saçlarınıza soğuk fön, kuru şampuan ya da krepelerle volüm verin ve olduğu gibi bırakın. Eğer isterseniz parlaklık veren spreylerden kullanarak daha sağlıklı görünmesini sağlayın.

Blumarine 

AKSESUAR KULLANIN

Saç aksesuarlarının modası asla geçmeyecek. Ama bu bahar biraz daha cesur olun ve Dolce & Gabbana`nın yaptığı gibi gösterişli tokaları ve taçları kullanmaktan çekinmeyin.

Dolce & Gabbana 

AKSESUAR KULLANIN

Dolce & Gabbana 

DÜZLEŞTİRİN

Uzun ve dümdüz saçlar bu bahar da revaçta. Saçlarınızda bakım kremi kullanın, fırça ya da düzleştiriciyle şekil verdikten sonra volüm veren spreyle sabitleyin.

Chloé 

KIVIRCIK TOPUZ DENEYİN

Bu modeli, baharda denenmesi gerekenler arasına mutlaka ekleyin! Saçlarınızı ince maşayla şekilllendirdikten sonra üst tarafları kabarık tutarak gelişigüzel toplayın.

Giorgio Armani 

KIVIRCIK TOPUZ DENEYİN

Giorgio Armani  

GERİYE ATIN

2000`lerdeki ıslak saç görünümü geri döndü. Ama bu sefer geri taranmış haliyle! Onları uygulamak için saçlarınız nemliyken köpük uygulayın, seyrek ya da sık dişli tarakla geriye doğru tarayın. Tüm gün dayanması içinse soğuk fön uygulayın.

Gucci 

 GERİYE ATIN

Gucci 

ORTADAN AYIRIN

Eğer cesur saç stilleri yerine daha alışılmışları denemek istiyorsanız sadece ortadan ayırın! Eğer daha modern bir görünümü olsun isterseniz de Jason Wu defilesinde olduğu gibi köpükle sabitleyin. 

Jason Wu

AÇIK BIRAKIN

Blumarine 

KREPE YAPIN

Tom Ford 

ENSEDEN TOPLAYIN

Atkuyruğu bu bahar çok seviliyor! Özellikle de ensede toplanmış olanlar. Saçınızı istediğiniz gibi ayırdıktan ya da geriye doğru taradıktan sonra saç bitim yerinde birazcık yukarıda olacak sekilde toplayın. Eğer saç lastiğini kapatmak isterseniz de saçınından bir tutam alıp lastiği gizledikten sonra saç renginize uygun fikreteyle tutturun. 

David Koma

ENSEDEN TOPLAYIN

David Koma 

DAĞITIN

Yataktan kalkmış gibi görünen saçları bu bahar çok göreceğiz gibi görünüyor. Saçlarınız nemliyken kafanızı eğip saçlarınızı dağıtın ve o haldeyken volüm veren sprey uygulayın. isterseniz aralara krepe atarak daha dolgun durmasını sağlayabilirsiniz.    

Michael Kors

DAĞITIN

Michael Kors 

ÖRGÜDEN TAÇ YAPIN

Klasik örgülere biraz daha farklı bir hava katın ve onlardan taç yapın. Eğer bu fikir size çok uzak geldiyse bir kez daha düşünün ve onun hem iş günlerine hem de hafta sonlarına ne kadar yakıştığına bir kez daha bakın. 

Naeem Khan

ÖRGÜDEN TAÇ YAPIN

Naeem Khan 

KREPE YAPIN

Krepeleri bu bahar çok daha fazla abartabilirsiniz. Tom Ford defilesinde olduğu gibi saçınızın önlerine krepe yapın ve şekilini düzeltmeden toplayın. Çok sayıda firkete ve ve sabitleyici sprey ile saça istediğiniz şekli verin.  

Tom Ford

ALTIN RENGİNİ KULLANIN

Bu sezonun favori rengi altını, saçlarınızda da kullanabilirsiniz. Dries Van Noten`in modellerin saç ayrımında kullandığı altın rengi kontürü gece stilinizde kullanabilirsiniz. Gün içerisinde kullanmak için bu biraz iddialı olsa da bunu altın rengi aksesuarlarla değiştirebilirsiniz.   

Dries Van Noten

BANTLARA YER VERİN

Saç bantlarını en sade haliyle kullansanız bile bu baharın trendini yakalayabilirsiniz. Vera Wang`in defilesinde olduğu gibi siyah renk saç bantıyla da sade ama göze çarpan saç stili yakalayabilirsiniz. 

Vera Wang

BANTLARA YER VERİN

Vera Wang 

İlgili Makaleler