Sonbahar/Kış 2018-19 Sezonunun 5 Trend Çanta Modeli

Geniş kesimli kabanların ya da yüksel bel pantolonların üzerinde, sokak stilinin it-aksesuar‘ı olarak onu sık sık görebilirsiniz. Bel çantaları, geçtiğimiz sezon geri getirdiği nostaljik havayı bu sezon üzerinden atarak iki bin onlu yılların umursamaz ve cool tavrına büründü. Onu ugly-sneaker’lar ile bir araya getirerek 90’ların modasına göz kırpın!

Fotoğrafta: Marc Jacobs

Pofuduk montlardan alıştığımız kapitone, bu sezon ters köşe yaparak aksesuarlarda form buldu. Rahat bir görünümün yeni anahtar parçası olan kapitone çantalar, özellikle teenage moda tutkunlarının stil radarında!

Fotoğrafta: Moschino

Eskiye duyulan özlem aksesuar trendlerine de yansıyor ve klasik tavrından ödün vermeyen çantalar bir kez daha karşımıza çıkıyor.

Fotoğrafta: Chloé

Tote bag’ler, nam-ı diğer alışveriş çantaları, geniş hacmi ve her stile uyum sağlayan renk ve desenleriyle rahat şehir kadınının ilk seçenekleri arasında.

Fotoğrafta: Claudie Pierlot 

Hafta sonu çantaları, rahatlığına düşkün moda neslinin elinde hafta sonu tanımından sıyrıldı ve günlük stilin bir parçası haline geldi. Fonksiyonel ve gösterişli görünümünü, onu tamamlayan kaban ve stiletto ile bir araya getirin!

Fotoğrafta: Louis Vuitton

İlgili Makaleler