Berrak Tüzünataç InStyle Temmuz Sayısında

Berrak Tüzünataç’ı filmlerinden, dizilerinden ve reklam kampanyalarından tanıyorsunuz. Bir süredir sadece kendini yenilemek için zaman ayıran güzel oyuncunun yeni haliyle tanışmaya ne dersiniz?

Nasıl gidiyor hayat bu ara senin için?
İyi gidiyor. Bir geçiş sürecinin sonlarına doğru geliyorum. Her değişim ve geçiş süreci biraz zorlu oluyor çünkü bu süreç kendiliğinden olmuyor; çaba sarf etmen gerekiyor. Bazen, “Boşuna mı uğraşıyorum,” diye kendine soruyorsun, anlamaya çalışıyorsun. Soyut bir değişim geçirdiğin halde sonucunu somut bir şekilde görmek istiyorsun. Ama yansımasını görebilmek için belli bir zamanın geçmesi gerekiyor. Şimdi tam da yansımasını gördüğüm bir dönemdeyim ve keyifli bir aşamada olduğumu söyleyebilirim.

30 yaşın böyle bir manası olduğu söyleniyor. İnsanın kendini yenilediği, geliştiği ve dönüştüğü… Senin olmak istediğin kadın nasıl biri?

Herkesin kendine göre bir hayat yolculuğu var. Kafamda olmak istediğim bir kadın figürü vardı ve bunun özüme büyük bir haksızlık olduğunu fark ettim. Çünkü sürekli olarak ne durumda olduğuma bakmadan, o idealize ettiğim figüre yaklaşmak için çaba sarf etmişim.

Harika görünüyorsun ve hiç selülittin yok…

Formumu korumak için oldukça çaba sarf ediyorum. Bebek’teki Baps’ta düzenli pilates yapıyorum. Ayrıca fonksiyonel antrenman için Private Training Studio’ya gidiyorum. Bunların yanı sıra Burcu Yüce hem çok iyi bir arkadaşım hem de çok iyi bir dansçı ve onunla dans çalışmayı çok seviyorum. Bunların hepsini karışık bir şekilde haftanın beş günü yapıyorum.

Yakınların sesini beğeniyor mu?

Bir şikayet gelmedi henüz (gülüyor). Bazen böyle çok özgüvenli olduğumda falan şaşırıyorum kendime. Şarkı söylemek isterim, en azından eşe dosta söylemek isterim çünkü çok seviyorum. Ayrıca dinlediğim şarkılara da mutlaka eşlik ederim. Ruhuma iyi geliyor.

Röportajın ve çekimlerin tamamı InStyle Temmuz sayısında ve iPad’de.

İlgili Makaleler