Bestemsu Özdemir’in Evi

Oyuncu BESTEMSU ÖZDEMİR’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un Arka Pencere filmini hatırlatıyor. Ahşap panjurlu geniş terasa açılan bu sıcak daire, yaptığı tabloları ve heykelleri ile onun hem sanat zevkini hem iç dünyasını yansıtıyor

Bestemsu Özdemir’in evine ve hayatına dair detayların devamı InStyle Home Ekim sayısında… 

Mimar Emre Arolat’ın projelendirdiği ahşap kaplı panjurlarıyla dikkat çeken Arketip Evleri’ne bir buçuk yıl önce taşınma kararı almış oyuncu Bestemsu Özdemir. En son Kara Para Aşk dizisinde, onu kaçıran Metin karakteri ile tutkulu aşk yaşayan Nilüfer karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

“Aslında burası şehre ve setlerimin olduğu mekanlara uzak bir noktada. Her an yine şehrin merkezine dönebilirim bu yüzden. Uzun yıllar Nişantaşı’nda yaşadım. Ancak oradaki park yeri sıkıntısı beni o kadar bezdirdi ki, sonunda çok sevdiğim semtten kopup buraya gelmeye karar verdim. Bu civarda yaşayan çok arkadaşım vardı. Ayrıca şu anda evde yoklar ama benim barınaktan aldığım üç köpeğim var birlikte yaşadığım. Onlar için de ideal oldu bu hayat,” diye anlatmaya başlıyor evinin ahşap kaplı geniş terasında hasır beyaz kanepede otururken. 

İki oda, açık mutfak, salon ve bir banyodan oluşan bu evi sahip olduğu ferahlığından, aydınlığından ve tabii önünde yer alan terasından dolayı tercih etmiş. Açık plan, loft tarzı boydan boya cam olan evlerde kendini iyi hissettiğini belirtiyor. 

İlgili Makaleler