Beyza Şekerci InStyle Weddings’te

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’yle sohbetimiz Çubuklu 29’da güneşli bir bahar günü, düğünlerine çok az kala gerçekleşti. Karşımızda birbirine aşık, bir an önce aile olmak isteyen, heyecanlı ve hevesli bir çift bulduk.

Engin’le nasıl tanıştınız, İntikam’dan önce de tanışıyor muydunuz?
Hayır, İntikam’dan önce tanışmıyorduk. Bir sürü ortak arkadaşımız olmuş olmasına rağmen hiç denk gelmemişiz.

Nasıl evlenme teklif etti size Engin?
Engin’le birlikteliğimizi bir ömür sürdürmek istiyorduk, aramızda da her zaman bütün hayatımızı beraber yaşamak fikri vardı ama evlilik teklifi ettiği an gerçekten büyük bir sürprizdi. Hayatımda hiç unutamayacağım bir andır o an (gülüyor)! Üstelik en romantik şehirlerden biri olan Floransa’da yapmıştı bu sürpriz teklifi.

Düğün hayalini küçük bir kız olduğunuz zamanlardan beri kuranlardan mısınız?
Aslında her genç kızın kafasında vardır kurguladığı bir şeyler ama benimkisi evliliğin düğün kısmından çok, mutlu, huzurlu bir yuva, aşk evliliği yapabilmek gibi net ve kalıcı şeylerdi. Ve çok şükür aynı düzende yetiştirildiğimiz, büyüdüğüm evimi, aile düzenimi hiç aratmayacak güzel yürekli bir adamla birlikteyim. Bu buluşmanın tesadüf olduğuna inanmıyorum. Enerjilerimiz buluşturdu bizi.

Gelinliğinizi birisi mi dikti yoksa hazır mı aldınız?
Gelinlik gerçekten çok ilginç bir konu başlığıymış. İçine girmeden anlamak mümkün değil. Resimde gördüğünüz model ile üzerinize giydiğiniz model arasında dağlar kadar fark olabiliyor, çok ince bir konu (gülüyor)! Çok iyi bir ön çalışma yaptım. Bolca model denedim. Ve kendimi profesyonel ellere emanet ettim. Sevgili Merve Üründül (MERARİCA) yapıyor gelinliğimi. Nişan kıyafetimi de yine o yapmıştı. Güzel enerjisiyle harikalar yaratıyor.

Röportajın ve çiftin verdiği pozların tamamı InStyle Mayıs’la birlikte Weddings özel sayısında ve iPad’de.

İlgili Makaleler