Blake Lively’nin En İyi Stilleri

Stil danışmanınız olmadan da Lively gibi dikkat çekici ve kendine has bir stil yaratmanız mümkün. The Age of Adaline filminde başrolde oynayan aktris için, “Blake, Amerika’lı seksi ihtişamın birebir yansıması,” diyor tasarımcı Michael Kors ve ekliyor “İster kırmızı halıda boy göstersin, ister New York SoHo’da alışverişte olsun, Blake neyin onda iyi durduğunu çok iyi biliyor. Görüntüsünü her zaman o muhteşem saçları ve güneşte hafi f bronzlaşmış teni ile tamamlıyor.”

Emmys Töreni’ne ilk katılışında, derin dekolteli ipek bir Versace tuvalet ve Lorraine Schwartz pırlantalar tercih etmişti. O geceki kendinden emin görüntüsü sorulduğunda, “Gerçekten kendimi oldukça güçlü hissettim. Marilyn Monroe’yu düşündüm ve o olsaydı bu halıda nasıl görünürdü diye hayal ettim,” demişti. (2009)

60’lar havalı Michael Kors elbisesi içinde adeta ışıldayan oyuncu için “Blake’in bacakları o kadar güzel ve çarpıcı ki onları göstermek de en doğal hakkı,” diyor tasarımcı. (2014)

Dolabındaki en pahalı şey mi? “Lorraine Schwartz mücevherlerim,” demişti ünlü yıldız. Kocası Ryan Reynolds’ın The Captive filminin Cannes’daki gösterimine giydiği uzun kuyruklu Gucci Première tuvaletini ünlü mücevher evinin 150 karat pırlantalı platinum bir kolyesi ile süslemişti. (2014)

Green Lantern filminin Los Angeles galasına işlemeli kamelyalı tül bir Chanel Haute Couture tuvalet giyen Lively, “Eğer moda ile ilgileniyorsanız, Chanel ile de ilgileniyorsunuz demektir,” demişti. (2011)

Lively’nin kendi gardırobundan seçip giydiği bu jarse Kaufman Franco tuvalet, büyüyen karnı için de ideal bir seçimdi. “Streç kumaşlı parçalarla stilime farklı bir hava veriyorum ve bu da üzerimde iyi durdu,” demişti. (2014)

Michael J. Fox Foundation yararına olan bir gecede, Lively Oscar de la Renta tasarımı işlemeli bir elbise ve kristal bir kolye tercih etmişti. Piton Christian Louboutin stiletto’larla da işe biraz hareket katmıştı. Ünlü oyuncu, “Louboutin’lerle insanın kendini ihtişamlı hissetmemesi imkansız,” demişti. (2013)

Gucci Première parfümünün yeni yüzü olduğunun açıklanmasından günler sonra, Blake özel dikim ipek Gucci tuvaleti, turkuaz Lorraine Schwartz küpeleri ve bilezikleri ile kırmızı halıda boy gösterdi. (2012)

Lively’nin Savages filminin Los Angeles galasına giydiği bu boncuk işlemeli tuvaleti tasarlayan Zuhair Murad, “Blake, kırmızı halıda tek kelime ile nefesleri kesti,” diyor. “O tam anlamıyla eski Hollywood ihtişamının modernleşmiş versiyonu,” diye de ekliyor. (2012)

Sarışın güzel, L’Oréal Paris’in yüzü seçildiğinde bu özel kutlama gecesine Olivier Rousteing’in Balmain tasarımı ile katılmıştı. (2013)

Bu narin duruşlu Marchesa elbisenin üzerindeki nakış işinin elle kumaşa tutturulması tam iki gün sürmüş! (2013)

İlgili Makaleler