Boğazlı Kazaklar İçin Farklı Kombin Önerileri

Boğazlı kazağınızın içine giyeceğiniz aynı tonda kazak, bluz ya da tişört ile ton birleşimini sağlayarak farklı bir tarz oluşturun.

Boğazlı kazaklarınızı kimonolarınızın içine giyebilirsiniz. Hatta boğazlı kazağın üstüne giydiğiniz kimononuzun önünü birleştirip belinize şık bir kemer takarak da şık bir stil oluşturabilirsiniz.

Şık ve modern kolyelerinizi boğazlı kazağınızın üstüne geçirin. Kazağınızın rengini koyu tonlarda ve desensiz seçmeniz ise aksesuarlarınızın daha çok ön plana çıkmasını sağlar.

Boğazlı kazağınızın altına yine aynı renkte etek, pantolon giyerek ton bütünlüğüğ sağlayın.

Artık yazlık elbiseler sadece güneşli yaz günlerinde kullanılır kuralını unutun. İçine giyeceğiniz boğazlı kazaklarınız ile yazlık elbiselerinize kışın da sokak modasına girme şansını verin.

Havaların değişimi, sonbahar gardırobumuza eklememiz gereken parçalara göz geçirmemiz için bize ilk sinyalleri veriyor. Biz bu sinyalleri alırken gardırobumuzun önemli parçalarından boğazlı kazaklar da radara yakalanmaktan kaçamıyor.

Sonbahar ve kış döneminde boğazlı kazaklarınızla yapabileceğiniz farklı kombin önerilerine bakmak için tıklamaya devam edin!

Sonbahar-kış dönemi için gardırobunuza renkli ve yazılı sweatshirt’leri ekleyin. Bunları ise boğazlı kazaklarınız ile kombinleyerek sıcaklık seviyesini yükseltin.

İlgili Makaleler