Bordo Dudaklar ile Vamp Görünün

Wamp bir görünüm veren bordo rujları sürmek cesaret istiyor. Özellikle gece davetlerinde bütün tarzınızı değiştirerek iddialı bir görünüm elde etmeye yardımcı oluyor. Ancak bordo ruju uygulamak görüntüğü kadar kolay değil. Bordo ruju kullanırken dikkat etmeniz gereken unsurları ve farklı tondaki koyu bordo ruj renklerini görmek için tıklayın.

Bobbi Brown, 85 TL, bobbibrown.com.tr.

Öncelikle dudaklarınızda rujun dağılması ya da bölge bölge farklı renklerin oluşmasını önlemek için ilk olarak dudaklarınıza fondöten uygulayın. Bu işlemi yaptıktan sonra dudaklarınızı belirginleştirip ortaya çıkarmak için dudak çevresine kapatıcı sürün. Kapatıcı dudaklarınızda doğal belirginlik sağlar. Bu işlemi ince uçlu fırça ile dudak çevrenize uygulayabilirsiniz. Daha sonra dudaklarınızın çevresine rujunuzla aynı renkte dudak kalemi sürün.

Chanel, 119 TL, sevil.com.tr.

Clinique, 74 TL, clinique.com.tr.

Bordo renkte koyu ruj kullanırken suratınızın geri kalan kısmına ağır bir makyaj yapmayın. Bu dudaklarınızdaki dikkati ortadan kaldırır. 

Dolce&Gabbana, 142 TL, sevil.com.tr.

Flormar, 18,90 TL, flormar.com.tr.

Golden Rose, 18,25 TL, goldenrosestore.com.tr.

En önemlisi ise dudaklarınızın ruj sürdükten sonra pul pul gözükmesini istemiyorsanız onları yumuşak bir diş fırçasıyla ovun ve bir dudak kremi sürün.

Lancome, 105 TL, tekinacar.com.tr.

Note, 24,90 TL, lidyana.com.

Sisley, 132 TL, tekinacar.com.tr.

Yves Saint Laurent, 120 TL, ysl.com.tr.

İlgili Makaleler