Burcu Esmersoy InStyle Ekim Sayısında

Televizyonun gerçek starlarından Burcu Esmersoy dördüncü kez kapak kızı olduğu InStyle Ekim sayısıyla 40. yaş gününü de kutluyor…

2 Ekim doğum gününüz ve 40 yaşından gün almaya başlıyorsunuz. Kendinizi nasıl hissettiğinizi merak ediyorum?
Çok mutluyum çünkü 30 yaşından beri özellikle son 10 yıldır harika bir dönem geçiriyorum. 40 yaşında hala başarılı, hala ekranda olan bir insan olarak da devam edebildiğim için çok mutluyum. Hani erkekler 40 yaşını çok güzel kutlarlar ya öyle güzel, büyük bir kutlama bekliyor beni bence.

Geleceğe projeksiyon yapacak olsanız ve 50 yaşındaki Burcu Esmersoy’u nasıl bir kadın olarak hayal ediyorsunuz?
Yakın arkadaşlarıyla cuma günleri düzeni olarak sinemaya giden, büyük bir ihtimalle briç ya da kağıt oynayan, hala çalışıyor olan birini görüyorum ama ekran önünde olmasına gerek yok, ekranın gerisinde de olabilir bu iş ve sanırım hala bekar olan bir Burcu Esmersoy…

Stiletto’ların en çok yakıştığı kadınlardan birisiniz. İddialı bir çift topukluyu öne çıkarmak istediğinizde nasıl bir kombin hazırlıyorsunuz?
Ayakkabı işi benden sorulur! Tabii ki minnacık bir etek ya da zarif bir elbiseyle kombinliyorum.

Pek çok alanda yeteneğiniz ve deneyiminiz var. Kendinizde geliştirmek istediğiniz yönünüz veya edinmek istediğiniz hobileriniz var mı?
Mesleki anlamdaki riskleri göğüsleyebileceğim bir dönemde mutlaka sakin yeşilliği bol bir yöreye yerleşmek ve orada yaşamak ve yaşlanmak istiyorum. Her şeyden öte bir dilek bu inşallah nasip olur. Onun dışında şu anki yaşamıma eklemek istediğim bir şey yok. Belki bir üçüncü dil olarak İspanyolca dersi almak olabilir ama o da sanki yerinde öğrenilse daha kolay olur gibi geliyor, bakalım.

İlgili Makaleler