Burcu Kara’nın Evi

Burcu Kara’nın şu sıralar gündemi oldukça yoğun. Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk yüksek lisansı yapan Kara, bir yandan yeni dizisi Tozlu Yollar’ın seti ile Duru Tiyatro’da iki sezondur başrol oynadığı Tatlı Çarşamba oyunu arasında mekik dokuyor.

 

Şu sıralar başrol oynadığı sinema filmi Romantik Komedi 2 de vizyonda. TRT Türk’e hazırlayıp sunduğu Bi Dünya Tasarım’ı da bunlara eklersek başını kaşıyacak vakti yok genç oyuncunun. Geçen günlerde tasarım programına 131. bölümü çektiğini anlatıyor Kara. “Dekorasyon zevkini aşılayan aynı zamanda ruhumu besleyen bir program o. Evimi dekore ederken orada öğrendiklerimden çok fayda gördüm,” diye belirtiyor.

 

Yemek yaparken mutfaktaki mini radyosu hep açıkmış. “Power Türk ve Joy FM dinliyorum daha çok. Koyu bir Sezen Aksu ve Ajda Pekkan hayranı olduğumu söylemeliyim. Gece hayatım hiç yok. Evde arkadaşlarımla vakit geçirmeyi tercih ediyorum,” diyen Kara, henüz salonunda misafir ağırlayamadığından bahsediyor. “İlk konuklarım sizler oldunuz,” diyor keyifle.  

 

Bu keyifli yazıyı ve ev fotoğraflarının devamını, InStyle Home Şubat sayısında bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler