Çağla Kubat InStyle Kids Özel Ekinde

Dizi tekliflerine sıcak bakıyor musunuz?

Dizi de olabilir. Sadece başrolün getireceği yoğunluk korkutuyor beni açıkçası… Tabii diziye göre de ağırlıklarımı değiştirebiliyorum. Bu seneyi bu şekilde antrenman ve yarış ağırlıklı plandım çünkü önümde bir proje yoktu ama önümüzdeki sene karşıma çok güzel bir dizi ya da televizyon programı teklifi gelir, o zaman önceliğimi tekrar televizyona verip, daha çok keyif için gidebildiğim bir yarışa giderim. Ve biraz da sörfe ara vermek istiyorum. 

Siz kaç yaşında başladınız sörfe?

14 yaşında başladım. Benim zamanımda bu kadar gelişmemişti sörf, şimdi çocukların yapabileceği çok uygun malzemeler ürettiler, okullarda çok iyi eğitmenler var. Ben başladığım sırada ileri bir seviye sörf sporcusunun kullanacağı malzemeyle ders görüyordum. 

Çağla Kubat dünya vatandaşı olmanın kodlarını iki yaşındaki kızı Selin eve eşiyle birlikte tekrar yazıyor; sıcak enerjileri ve gülümseyen bakışlarıyla başarıdan başarıya atlıyorlar.

Eşinizle nasıl tanıştınız, çocuk sahibi olmaya nasıl karar verdiniz?

Jimmy’yle o Dünya Sörf Federasyonu’nun başındayken Kore’de bir yarış sırasında tanıştık. İkimiz de aile olmak istiyorduk ama seyahatlerimiz ve yoğun tempomuz yüzünden hep erteliyorduk, ama artık hazır olduğumuzu hissettik ve çocuk kararı aldık.

İlgili Makaleler