Cannes Film Festivali`nden Hafızalarda Kalan 10 Detay

Jessica Chastain`in Elizabeth Taylor Anı

Jessica Chastain, Elizabeth Taylor`ın mücevher koleksiyonunu bir geceliğine ödünç aldı! Kleopatra filminin gösteriminin ardından düzenlenen Bulgari partisini üstlenen oyuncu o gece Richard Burton`ın Taylor`a 40`ıncı doğumgününde hediye ettiği safir ve pırlantalarla tasarlanan kolyesiyla poz verdi.

Jüri Üyesi Nicole Kidman

Kırmızı halıda görmeye hasret kaldığımız Nicole Kidman, bunu Cannes Film Festivali`nde telafi etti. Neredeyse her filmin gösterimine katılan oyuncu, seçtiği kıyafetlerle kırmızı halıda göz doldurdu.

Soldan sağa: L`Wren Scott, Christian Dior, Giorgio Armani 

amfAR Partisi

amfAR Gala her zamanki gibi Cannes`ın en büyük kırmızı halısı oldu. Geceye katılan isimlerse seçtikleri kıyafetlerle adeta büyüledi.

Solda: Rosie Huntington Whiteley (Christian Dior), Jessica Chastain (Sint Laurent), Stacy Keibler (Zac Posen)

Örgü Topuzlar

Cannes`ın kırmızı halısında sadece elbiseler değil saç modelleri de göz kamaştırdı. Aralarından en çok dikat çeken modellerse örgülü topuzlar oldu. Nicole Kidman, Berenice Bejo, Freida Pinto ve Lorie de onları tercih edenlerden.

Berenice Bejo Stili

Past During filmindeki performansıyla En İyi Aktris ödülünü kazanan Bejo, festival boyunca seçtiği stillerle de göz doldurdu! Bejo`nun ödülü alırken üzerinde olan ceketli tasarım Alexis Mabille imzalı.

Audrey Tautou`nun Dalgalı Elbisesi

66`ncı Cannes Film Festivali`nin açılışını yapan Audrey Tautou organze ve şifon kumaşlarla tasarlanan Yiqing Yin tasarımı seçti. Söylenenler doğruysa, elbisenin hazırlanması tam 400 saat almış!

Cara Delevingne`in Makyajı

Kırmızı halıdan geçen isimlerin hepsi çok alımlı, hepsi çok güzeldi. Ama Cara Delevingne, kırmızı halıda seçtiği koyu göz makyajı, kırmızı ruju ve aksesuarlarıyla en akılda kalan isimlerden biri oldu.

Carey Mulligan`ın Şemsiyesi

Festivalin açılış filmi de olan The Great Gatsby`nin kırmızı halısı oldukça `yağmurlu`ydu! Filmin başrol oyuncularından Carey Mulligan`ın o gece için seçtiği aksesuarlarından biri de şemsiyesi oldu.

Lea Seydoux Zamanı

Eğer bu zamana kadar Lea Seydoux ismiyle tanışmadıysanız bundan sonrası için hazır olun. Altın Palmiye kazanan Blue is the Warmest Color filminin başrol oyuncusu hem filmdeki performansı hem de kırmızı halıda giydiği Maxime Simoens elbiseyle göz doldurdu.

Dior`un Ön Sırası

Dior 2014 Resort Koleksiyonunu Monaco`nun başkenti Monte Carlo`da podyuma çıkardı. Cannes`a davetli olan ünlü isimler de koleksiyonu ön sıradan izlediler.

Solda: Jessica Biel; Ruth Wilson


İlgili Makaleler