Ceyda Düvenci’nin Evi

Beykoz Acarkent’teki dört katlı villanın kapısına hafifçe vururken kapının önündeki melek ve kedi aksesuarlarını inceliyoruz bir yandan da. Ceyda Düvenci’nin bir yaşına henüz girmiş kızı Melisa’yı uyandırmaktan çekiniyoruz. Her zamanki gibi gülen yüzü ve enerjik duruşuyla karşılıyor güzel oyuncu bizleri evinin kapısında.

Villaya geçen şubat ayında taşınmışlar. “Aslında burasının kullanımı eski evime göre daha pratik. En önemlisi havuzu yok ve bu durum burayı tercih etmemde önemli rol oynadı tabii ki,” diye anlatmayı sürdürüyor. Bir de evin harika bahçesine vurulmuş.

450 m2’lik dört katlı villanın giriş katında geniş bir çalışma odası yer alıyor. Bunun bir bölümü Melisa’nın oyun odası olarak düşünülmüş.

 Beş yatak odası ve banyolar üst katlarda konumlanmış. “Eski evime kırmızı-beyaz renkleri hakimdi. Burada ise turkuaza ağırlık verdim. Çok sevdiğim denizi hatırlatıyor ve bana çok iyi geliyor,” diye belirtiyor Düvenci.

Bu keyifli yazıyı ve ev fotoğraflarının devamını, InStyle Home Haziran sayısında bulabilirsiniz….

Bu onunla InstyleHome için yaptığımız ikinci kapak çekimimiz. “Gördüğünüz gibi kopamadım yine buralardan. Sadece bir sokak aşağıya gelebildim,” diye söze başlıyor Düvenci neşeyle.

İlgili Makaleler