Cildinize İyi Gelen Bitkiler

Sağlıklı görünen kusursuz bir cilt sizin de hayalinizse cilt bakımınızda birkaç değişiklik yapmanız gerekebilir. Omega 3 yağları, antioksidanlar ve vitaminler pürüzsüz cilde kavuşmanızda yardımcı olacaktır. Size sağlıklı ve parlak cilt sağlayacak bitkileri ve faydalarını bir araya getirdik.

Nar

Kınagiller familyasından narın kuvvetli antioksidan özelliği cilt bakımında da kendini gösteriyor. Cilde koruyucu tabaka oluşturan nar, ciltteki kolajen ve elasteni artırıyor. İçeriğinde nar tohumu içeren ürünler, cildi gençleştiriyor.

*Bu bir ilandır

Cennet çiçeği

Ciltte renk eşitliği sağlayan cennet çiçeğinin aynı zamanda arındırıcı özelliği var. Çiçekte bulunan tohum, renk bozukluklarını ortadan kaldırıyor.

Chia tohumu

Maya ve Aztek kültürlerinden beri kullanılan Chia tohumu, Omega-3 yağ asitleri, karbonhidratlar, protein, lif, kalsiyum ve antioksidanlar açısından çok zengin. 

Avon Nutra Effects’in her serisinde farklı cilt tiplerine ve onların ihtiytaçlarına uygun tohumlar kullanılıyor. Paraben ya da  boya içermeyen hassas ciltlerin kullanımına uygun olan Nutra Effects serisinde, canlandırıcı etkisiyle cennet çiçeği tohumları, nemlendirme için chia tohumları, yaşlanma karşıtı etkisiyle nar tohumları kullanılıyor.

Sizi kusursuz bir cilde ulaştıracak Nutra Effects serisinde cildinize uygun olan kremi seçmek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler