Clinique Sonic Sistem Deneyimi

Clinique`in yeni yüz temizleme fırçası Sonic Sistem`i InStyle Web Editörü 3 hafta boyunca denedi ve deneyimlerini yazdı. Günde iki defa, birer dakika arındırıcı yüz fırçasını kullanma deneyimlerini okumak için tıklamaya devam edebilirsiniz.

"Cilt hassasiyeti ve kızarıklık yaşayan biri olarak her zaman cildime ekstra önem gösterdim. Clinique`in Sonic Sistem Arındırıcı Yüz Fırçasını denediğim süre içinde kullandığım peeling`leri bıraktım; cilt temizleyicimi Clinique`in yüz temizleme jeliyle değiştirdim ve sonrasında mutlaka pamukla Clarifying Lotion Arındırıcı Losyon uygulayarak temizliği artırdım.

Clinique Sonic Arındırıcı fırçayı nasıl kullanacağınızı görmek için tıklayın

Fırçayı ilk kullandığınız andan itibaren ciltteki temizlik hissi farkediliyor. Bir hafta sonrasında ise ciltte gözle görülür fark oluyor (özellikle benim gibi sorunlu ve gözeneklerden şikayetçi olduğunuz cildiniz varsa). Elle yapılan temizliklere göreyse sonuç oldukça farklı."

"Makyaja başlamak içinse tercihim yine Clinique`in Beyond Perfecting fondöteni oldu. Cilt rengini eşitleyen fondöten aynı zamanda mükemmel kapatıcılık sağlıyor.

Beyond Perfecting Fondöten yoğun yapıda olduğu için uygularken fırça kullanmayı tercih ettim. Bu sayede hem cilde daha iyi dağıldı hem de cilt daha kusursuz göründü.

Gün boyunca ciltte bozulmadan kalmayı başaran fondötenin bir güzel yanı da göz altlarını kapatıyor olması."

"Fırçanın beyaz kısmıyla yanak ve alın kısmına, yeşil kısmıyla da T bölgesine uygulama yapabiliyorsunuz. Fırçayı kullanmadan önce göz makyajını çıkarmak, yüz temizliğinin daha iyi sonuçlanması açısından önemli.

Cilt temizliği yaptıktan sonra, Clarifying Lotion Arındırıcı Losyon kullanınca ciltteki rahatlık hissi artıyor ve cilt nemlendiriciyi daha iyi emiyor.

Losyonun ardından ya Dramatically Different Nemlendirici Losyon ya da Moisture Surge Intense kremlerinden kullandım. İki kremde de cilt kusursuzca nemlenmiş şekilde makyaja hazır oluyor."

Clinique`in Sonic Sistem Arındırıcı fırçasına daha yakından bakmak ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Trendus editörlerinin Clinique Sonic Sistem deneyimlerini okumak için tıklayın.

İlgili Makaleler