Culotte Pantolonları Kombinleyin

Gece Daveti



Gece davetinde renkli bir kumaş culotte tercih edebilirsiniz. Altına mutlaka feminen tarzda bir stiletto giyinin. Omuzlarınızı açık bırakacağınız bir bluz tercih edip omuzlarınıza da deri ceket atın. Elinize alacağınız clutch ve abartıya kaçmadan az sayıda kullanacağınız aksesuarlarınız ile gecenin büyüleyici kadını olun.

Bluz, Machka, 295 TL, machka.com.tr.

Culotte Pantolon, Mango, 200 TL, shop.mango.com.tr.

Deri ceket, Desa, 1,469 TL, desa.com.tr.

Ayakkabı, Hotiç, 249 TL, hotic.com.tr.

Çanta, Divarese, 129 TL, divarese.com.tr.

Bileklik, Zeyy Jewelry, 1.300 TL, lidyana.com.

Haftasonu Gezmesi



Haftasonu geldiğine göre artık rahat giyinme zamanı. Culotte pantolonlarınızı düz ayakkabılarla kombinleyip rahat bir haftasonu geçirebilirsiniz. Jean culotte pantolonlar sizi daha spor gösterecektir. Üstüne çizgili kazak giyebilirsiniz. Jean culotte pantolonun spor görünümünü aksesuarlarınızla tamamlayın. Çanta olarak spor bir çanta ya da klasik olmayan bir bileklik kullanabilirsiniz.

Kazak, Mango, 99,99 TL, shop.mango.com.tr.

Culotte Pantolon, Valentino, 590 Euro, net-a-potrer.com.

Ayakkabı, Charlotte Olympia, 593 TL, beymen.com.

Çanta, Asos, 15,44 Euro, asos.com.

Bileklik, Yargıcı, 39,95 TL, shop.yargici.com.tr.

İş Kombini



Culotte pantolonlar, her ne kadar bol kesim olsa da iş için kombinlediğinizde sizi çok şık gösterecek. Koyu tonlarda bir culotte pantolonunuzun üstüne şifon bir bluz giyinebilirsiniz. Bu tarz pantolonların spor görünümünü ortadan kaldırmak için altına mutlaka topuklu ayakkabı giyinmelisiniz. En şık ve klasik aksesuarlarınızla da kombininizi tamamlayın.

 

Bluız, Zara, 149,95 TL,
(0212) 345 51 41.

Culotte Pantolon, İpekyol, 229 TL, ipekyol.com.tr.

Ayakkabı, Nine West, 329 TL, ninewest.com.tr.

Çanta, Fendi, 3,700 Euro,
net-a-porter.com.

Küpe, Pandora, 549 TL, (0212) 231 61 66. 

70’lerin etkisini moda dünyasında hissediyoruz. Çantadan ayakkabıya elbiseden eteklere kadar ilham veren 70’ler, culotte pantolonları da hayatımıza soktu. Kısa paçalı, bol paça gelen, bol kesim olan culotte pantolonları farklı tarzda kombinleyerek her yerde giyebilirsiniz.



Sizin için hazırladığımız iş, haftasonu gezmesi ve gece daveti için hazırladığımız kombinlere göz atmak için tıklayın, 70’lerin cool tarzını günümüze taşıyın. 

İlgili Makaleler