Denemelisiniz: Balerin Topuzları

Uygulaması şaşırtıcı derecede kolay olan balerin topuzlarını uygulamak için InStyle Güzellik direktörü Amy Synnott-D`Annibale`in verdiği ipuçlarını takip edin!

Solda: Jennifer Lawrence

NEDEN SEVİYORUZ

Çabasız Şıklık

Saçınızı bir haftadır yıkamıyor bile olsanız, bu topuzlarla şık görüneceksiniz. Saçınız elektrikleniyor ya da kirli görünüyorsa yapmanız gereken şey saçınızı geriye doğru tarayıp spreyle sabitlemeniz. Böylece küçük sırrınızı kimse bilemeyecek…

Solda: Jessica Alba

NEDEN SEVİYORUZ

Zaman Almıyorlar

Balerin topuzlarını yapmak sadece dakikalarınızı alabilir. Uzun bir iş gününün ardından saçınızı ellerinizle kabartın ve kolayca enseye yakın hizada topuz yapıp firketeyle tutturun. 

Solda: Angelina Jolie

NEDEN SEVİYORUZ

Özgür Modeller

İster iş toplantısına isterseniz de operaya gidiyor olun balerin topuzları size yakışacaktır. Ve eğer gösterişli bir mücevheriniz varsa bu model topuzlar onu ön plana çıkaracaktır. 

Solda: Alice Eve

Nasıl Uygulamalı

Balerin topuzunu kolayca uygulamak için klasik olan "çevir ve topla" yöntemini seçebilirsiniz. Ve bundan kesinlikle olumlu sonuç alacaksınız. Bunun için saçınızı at kuyruğu gibi toplayıp burgu olana kadar çevirin ve firketelerle sabitleyerek kendi etrafında toplayın. (Eğer saçlarınız kalın telliyse U şekilli tel tokalardan da yardım alabilirsiniz.)

Ama burada asıl önemli olan topuzun yerinin neresi olması gerektiği. Tepede toplanmış topuzlar sizi daha `trendy` gösterir ama ense hizasındaki modeller daha sofistike dururlar. Ama işi garantiye almak istiyorsanız elmacık kemiklerinizin hizasında, enseden daha yüksekte toplamak. 

Solda: Emma Watson

Uygulama İpuçları

Eğer saçınız kirli görünüyorsa kuru şampuanla bunu yok edebilirsiniz. Sonrasında saçınıza ince dişli tarakla krepeler atarak daha dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz.

Toni&Guy Cleanse Dry Shampoo kuru şampuan
40 TL; (0212) 344 05 66. 

Daha Dolgun Görünmesi İçin

Saçınızın daha dolgun görünmesi için topuzunuzu yapmadan önce krepe uygulayabilirsiniz. Ama daha kalıcı bir yöntem isterseniz `saç donutu` denilen sünger halkalardan kullanabilirsiniz.

Saç halkası
6,95 TL, H&M 

İlgili Makaleler