Denemeniz Gereken 5 Moda Haftası Stili

Çantalar, göğüs hizasına çıkarılarak yükselişe geçiyor. Moda haftaları boyunca sokak modasında örneklerini gördüğümüz farklı çanta takma yöntemi ile daha rahat ve güvenli gezin. 

Her ne kadar kış aylarında denemeniz zor olsa da uzun tişörtlerinizi yaz ayları için elbise olarak kullanabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

Gardırobunuzdaki aynı renk ve tona sahip olan parçaları bir araya getirip giyinerek kendinizi sokağa atın. Tepeden tırnağa aynı renk ve tona sahip kombininize farklılık katmak için ise şık aksesuarlardan yararlanın.

Ünlü markaların İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonlarını tanıttığı moda haftaları, defileleri kadar sokak stiliyle de ilham oluyor. En farklı, tarz ve şık stilleri bir arada görebildiğimiz sokak modası, günlük hayata taşıyabileceğimiz kombinler için de bize önerilerde bulunuyor.

Denemeniz gereken moda haftası stillerine bakmak için tıklamaya devam edin!

Parti kıyafetleriniz ile sokakta ışıldayın. Parlak ayakkabılar, etekler ya da çantalarınız ile parti ruhunu sokakta da yaşayın.

Birçok markanın koleksiyonlarında da etkisini gördüğümüz kadife parçalardan gardırobunuza bir ya da iki tane ekleyin deriz. Özellikle gece özel davetlerde görmeye alışık olduğumuz kadife tasarımları gündüz de kullanmak için cesaretinizi toplayın.

İlgili Makaleler