Etkili Bakım: Yaşlanma Karşıtı 7 Serum

One Essential Skin Boosting serum, her gün ciltte detoks etkisi yaratırken cildi yeniliyor ve güçlendiriyor. Cildimiz her gün UV ışınları, stres ve kirlilik gibi çevresel saldırılara maruz kalıyor. Bu olumsuz etkiden kurtulmanın yollarından biri ise One Essential. 

Sensai Cellular Performance Lifting Essence yüz bakım serumu, ciltteki sarkmalara meydan okuyor. 

Chanel Sublimage New Essence serum, özel formülü sayesinde cildi aydınlatıp, canlandırıyor ve cildi pürüzsüzlük etkisi katıyor. Yaşlanma karşıtı olan bu serum, cilde ışıltı kazandırırken nemlendiren ve lekeleri ortadan kaldıran bir serum olarak güzellik radarımızda.

Lazer teknolojisinin gücünden yardım alarak oluşturulan Dr. Brandt Laser Fx Perfect, çift taraflı kapsülleme sistemi ile çizgi ve cilt dokusunun düzelmesi için mücadele etmeye olanak tanıyor. Cildin yumuşaması, pürüzsüzleşmesi, daha dolgun bir hal alması ve cilt yapısının düzelmesine yardımcı oluyor.

Guerlain Abeille Royale Lifting Oil, su hafifliğinde bir yağ ve yaşlanmaya karşı ilk savunmanız! Serum kadar güçlü, yağ kadar zengin ve losyon kadar ferahlatıcı yeni mikro-partiküller olarak onu tanımlayabiliriz. İçeriğindeki Ouessant siyah arı balı ve Guerlain’e özel arı sütü, Guerlain Abeille Royale Lifting Oil’in diğer cilt bakım serumlarından ayırıyor.

Yüzyıllardır detoks etkisiyle bilinen yüksek kafeinli tropikal Afrika bitkisi olan yeşil kahve özüyle zenginleştirilen bu serum; mat bir cilde yeniden ışıltı kazandırıyor ve cilde detoks etkisi yaparak dolgunluk ve canlılık veriyor. Şimdi, cildinize düzenli olarak ihtiyacı olan detox etkisini verme zamanı.

Anında kırışıklıkları toparlayan bu serum; yüzü sıkı ve yoğun hale getirmek için cildin yapısını destekliyor.

İlgili Makaleler