Doğa Rutkay’ın Alaçatı Evi

Buranın kalbi her saniye atan bir ev olmasını  arzu etmiş Rutkay. Mor-pembe çelik kapısıyla neşeli, kahkahalarıyla anı ıskalamayan, dertten anlayan ve gökkuşağının yedi rengini içinde barındıran sımsıcak bir eve imza atmış. Evi de tıpkı ondan yayılan yüksek enerjiyi yansıtıyor…
Devamı InStyle Home Ağustos sayısında… 

“Geçen yıl Kerimcan ile Port tarafında denize giderken bu evin önünden geçiyorduk. Tam o sırada cama asılı “satılık” ilanını fark ettim. Hemen arabadan inip içini gezmek istedim ama olmadı. Sadece dış kapısının anahtar deliğinden bahçesini görebildim. İşte o an buraya aşık oldum,” diye anlatmaya başlıyor büyük keyifle Doğa Rutkay evi ilk gördüğü günü.

 

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal çifti Alaçatı Hacı Memiş’teki iki katlı taş eve geçtiğimiz yaz taşınmışlar. Renkli aksesuarları, yemyeşil bahçesi ve havuzu ile dikkat çeken  evin dekorasyonunu Doğa Rutkay tek başına yapmış. 

Geçtiğimiz yıl gazeteci ve yapımcı olan Kerimcan Kamal ile evlenen Doğa Rutkay için Alaçatı’nın yeri çok ayrı. Hemen hemen tüm tatillerini yıllardır Alaçatı’da geçirmeyi tercih eden başarılı oyuncu, sonunda hayal ettiği gibi bir eve kavuşmuş burada. 

 

İlgili Makaleler