Doğru Gelin Makyajınızı Keşfedin

Yıllar sonra fotoğraflara baktığınızda da hoşunuza gidecek makyaj için gelin makyajınızda beğendiklerinizden daha çok göz renginize, yüz ve göz şeklinize uygun bir stil tercih etmelisiniz. Makyajınızın aynı zamanda seçtiğiniz gelinlikle uyumlu olması ilk kriteriniz olmalı.

Kendi gelinlik tarzınıza uygun makyajı bulmak için tıklamaya devam edin.

Solda: 
Gelinliğin saflığına ve duruluğuna inananlardansanız ve gelinlik tercihiniz romantik ya da klasik modellerse makyajda olabildiğince ‘doğalcı’ olmalısınız. Keskin çizgi ve sert geçişlerdense yumuşak geçişler kullanılmalısınız. Gözleri belirginleştirmekten çekinmeyin!

Balmain

Dumanlı bir göz makyajı, yüz hatlarını öne çıkartan sert kontörler ve belki koyu renk rujlar… Cesur ve gösterişli, modern bir gelinlik seçtiyseniz makyajınızda da iddialı hareket edebilirsiniz. Fakat bunu maviler, pembeler kullanarak değil, toprak tonlarıyla yapılan gölgeli göz makyajıyla yakalayabilirsiniz.

Dennis Basso

Aydınlatılmış bir ten, gelinler için güzel bir seçenek. Sade bir makyaj tercih etseniz bile minik pırıltılı dokunuşlar makyajınızı abartılı yapmaz.

Bu tarz gelin makyajında genellikle dudaklar natürel tonlarda bırakılırken gözler ön plana alınır. Bunu yapmanın en temel yolu, gelin makyajıyla bütünleşen takma kirpikler. Kuyruklu bir eyeliner ile tamamlanacak bu zarif makyaj, tam da romantik gelinliğinize göre.

Dolce & Gabbana

Yeni sezon makyaj trendi olarak karşımıza çıkan ‘çift kuyruk’ isterseniz göz farı isterseniz eyeliner ile gelin makyajlarında da rahatlıkla kullanılabilir. Modern tarzda bir gelinlik ve bu makyajla trendleri takip ettiğinizi gösterin!

Elie Saab

Siyah buğulu göz makyajı bize gece makyajını çağrıştırsa da düğün yerine, saatine ve tabi ki gelinlik tarzınıza göre gelin makyajınız da olabilir. Gelinlik tercihiniz derin dekolteli ya da cesur bir modelse siyah buğulu bir göz makyajı sizin için ideal olabilir.

Diane von Furstenberg

Doğal tonlarda göz farı kullanmak gelin makyajında risk almayan bir seçenek. Önemli olan uygulanma tekniği ve alınan sonuç. Toprak tonlarıyla kirpik diplerinizi doldurup sıcak tonlara geçiş yaparak romantik gelinliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Vivetta

İlgili Makaleler