Emel Erdemanar InStyle’da

Şimdilerde modellik ve öğrenciliği bir arada götüren Emel Erdemanar’la hızlı yaşamını, vintage tutkusunu ve kariyerini konuştuk.
 

“Modellik kariyerim güzellik yarışmasıyla başladı.” Kariyerim herkesin aksine bir ajansa kayıt olarak değil, güzellik yarışmasıyla başladı. Kamp süresince aldığım eğitimlerle giydiğim kıyafetlerle bütünleşip, özgüven kazandım, yürüyüşümü bile değiştirerek kendimi öne çıkarmayı başardım diyebilirim. “Oyunculuk ve televizyonun içinde olduğu bir gelecek hayal ediyorum.” İki yıl daha devam edecek bir üniversite hayatım var. Veterinerlik Fakültesi’nde okuyorum. Eğitimimi tamamladıktan sonra yaşımın da ilerlemesi sebebiyle ana karakterde, sürekliliği olan bir dizi projesi ya da bir televizyon programında sunuculuk yapmayı düşünebilirim.

“Tarzımı günlük hayatımla özdeşleştiriyorum.” Koşturmacalı günler geçirdiğim için spor giyinmeyi tercih ediyorum. Özellikle hayvan hastanesinde olduğum zamanlar hayvana yaklaşmak, eğilip kalkması kolay olması amacıyla tayt ve spor ayakkabılarım tercihimdir. Eğer bir cast veya toplantı günüyse skinny jean, basic askılı düz bir body, şık bir ceket ve stilletto olmazsa olmazlarımdır.

Plaj için ilham veren Emel Erdemanar çekiminin tamamı InStyle Haziran sayısında.

İlgili Makaleler