Emma Stone’un En İyi Stilleri

“Emma’nın kariyeri ile birlikte stili de sürekli gelişiyor,” diyor ünlü yıldızla 2008’deki House Bunny günlerinden beri çalışan stil danışmanı Petra Flannery ve ekliyor, “Şimdi de en iyi tasarımcılarla işbirlikleri yaparak bu kıyafetleri hayata geçiriyoruz.” Stone, kırmızı halıda bizlere sürpriz yapmaya devam ederken (Golden Globes ‘daki tuluma bakın!) beyaz perdedeki rolleri (Birdman’de geveze kız Sam, ve Aloha’daki Air Force bekçisi Allison) onun farklı yönlerini ortaya koyuyor. Flannery, “O, gittikçe daha da iyi oluyor,” diye ekliyor.

Solda:
Bu Lanvin tasarımın riskten avantaja dönüştüğünü düşünen Flannery, “Golden Globes gecesine tulum giyebilecek biri varsa o da Emma’ydı,” diyor ve ekliyor, “Tamamı elde işlenen payetli üst kısımdan beldeki kabarık tafta fiyonguna kadar her şeyiyle mükemmeldi.” (2015)

Ünlü yıldız, moda dünyasının dikkatini ilk olarak bu Calvin Klein Collection tuvaleti ile çekmişti. “Parlak kayısı rengi onun canlı kişiliği ile uyum içindeydi,” diyor tasarımcı Francisco Costa. (2011)

SAG Ödülleri’nde, Stone ipek şifon Dior Haute Couture elbisesini bir smokin ceketi, vişne rengi ruj (Revlon Ultra HD’s Gladiolus), ve Repossi pırlanta küpelerle tamamlamış. (2015)

“Bu muhteşem çiçek aplikeli Chanel elbise ne kadar tatlı ve yumuşaksa dikenli Christian Louboutin stilettolar da bir o kadar sivri dilli,” diyor oyuncunun stil danışmanı. (2012)

Stone bu Atelier Versace tuvalete ilk göz koyduğunda “İşte bu!” anı yaşadı. “Emma daha önce hiç sarı giymemişti ve buna tam anlamıyla aşık oldu,” diyor Flannery. (23.000 Dolar’lık zümrüt ve altın David Webb kolye ise plana son dakika dahil olmuş) Ve ekliyor, “Emma kendini pırlantalara boğmayı hiç sevmez.” (2014)

Arizona doğumlu aktrisin The Croods filminin Berlin galasında giydiği bu ipek Gucci elbise için “Yurt dışına gittiğimizde hep farklı şeyler deniyoruz,” diyor Flannery. (2013)

Bu tül Valentino Haute Couture tuvalet, özellikle de Stone’un Birdman’deki performansının ve yeni kestirdiği küt saçlarının konuşulduğu bir gecede Venedik Film Festivali için ideal bir seçimdi. (2014)

“Bu sportif ve genç bir görüntü ama aynı zamanda da kendine has bir şıklığı var,” diyor Thakoon’un tasarımcısı Thakoon Panichgul ve ekliyor, “Emma tek kelimeyle muhteşem görünüyordu!” (2014)

Bu siyah payet detaylı, ipek, krem rengi Prada tuvaletin kusursuz durması için markanın tasarım ekibi The Amazing Spiderman 2 filminin New York galasından sadece birkaç gün önce Stone’un üzerinde Los Angeles ve Roma’da ayrı ayrı provalar yaptılar. (2014)

“Bu Lanvin elbisedeki göğüs dekoltesi ve etek boyu biraz dengesiz,” diyor Flannery ve ekliyor “Bu yüzden de ayakkabılarının grogren kurdelelerini eğri büğrü bağlayarak elbisenin asimetrisine vurgu yaptık.” (2014)

İlgili Makaleler