Ezgi Mola InStyle Beauty Özel Sayısında

Bazı insanlar hayatın kendilerine verdiği hediyelerin kıymetini iyi bilirler ve Ezgi Mola da onlardan biri. Hep güler yüzlü olmasının gerisinde belki de bu neden var: İyiliğin paylaşıldıkça çoğalan bir gücü olduğunu biliyor ve başarısının sırrı da buradan geliyor.  
Beauty özel sayısı için poz veren Ezgi Mola`nın samimi cevaplarına göz atmak için tıklamaya devam edin.
InStyle Mart sayısıyla birlikte alacağınız Beauty ekimiz için kamera karşısına geçen Ezgi Mola`nın röportajının tamamını dergimizde ve iPad edisyonumuzda bulabilirsiniz!

Nasılsın?
Gayet iyi hissediyorum kendimi. İki aylık filmin temposundan çıktım ve kendimi hiç yorgun hissetmiyorum. Mesleğe başladığımdan bugüne üzerinden yıllar geçti ama makyaj yaptırmaktan, setlerden hiç sıkılmıyorum. Yaptığım işi çok seviyorum ve her seferinde şanslı olduğumu düşünüyorum. Tempolu gidiyor ama şikayetçi değilim. İnsan sevdiği işleri yapınca motive olur ya bende de tam öyle oluyor aslında. 

Yeni filmin Kocan Kadar Konuş vizyona giriyor. Neler hissediyorsun?
Film kitaptan uyarlandı ve çekerken çok eğlendik. Hikayesi tüm kadınlara aşina gelecek diye düşünüyorum. Efsun, otuzlu yaşlarında, yayınevinde editörlük yapan kendi dünyasında bir kız ve sıkça duymaya başladığı bir soru ile karşı karşıya: “Sevgilin var mı? Yok. Peki düşünmüyor musun? Yani bilmem üzerine özel olarak düşünmedim. 

E, peki evlilik?
Ya bilmiyorum şu an öyle bir şey de yok. Çocuk da mı düşünmüyorsun? Sonuçta otuzlarına geldin?” gibi arka arkaya gelen ve bitmeyen sorulara maruz kalıyor. Bir genç kızın tam da bu dönemde ilk aşkı diyebileceğimiz Sinan’la karşılaşması ve sonrasında da yaşadığı maceraları hikayeleri izliyoruz. İyi ki bu filmde ben oynadım çünkü kim oynasa kıskanırdım.  
Ezgi Mola`nın röportajının tamamını dergimizde ve iPad edisyonumuzda bulabilirsiniz!

İlgili Makaleler