Fahriye Evcen`in Evi

Kanal D’nin yeni dizisi Veda’nın başrol oyuncusu Fahriye Evcen’in İstinye’deki evine konuk olduk. Bu keyifli sohbeti ve evin muhteşem fotoğraflarını InStyle Home Ekim sayısında bulabilirsiniz. InStyle Home yeni sayısıyla Cuma günü tüm bayilerde! Bu arada “Yatak Odası Tasarlarken” eki derginizle birlikte!
 

240 m2’lik çatı dubleks dairenin alt katında salon, mutfak, üç yatak odası, banyo ve kiler bulunuyor.

Evdeki çoğu ahşap mobilya buraya özel olarak tasarlanmış. Yalnız salondaki krem rengi kanepe ve pufunu Mudo Concept’ten tercih etmiş. Yerde ise IKEA’dan alınan bir post serili. Farklı tarzları karıştırmayı sevdiğinden bahsediyor. “Osmanlı dönemini çağrıştıran aksesuarları aralarda görmek hoşuma gider,” diyor ve duvarda asılı ‘Şehrazat’ kaftanını, antikacıdan alınan eski ahşap sandığı işaret ediyor. Kokulu mumlar ve dekoratif filler de evde görmeyi sevdiği objelerden.

Bu keyifli yazıyı ve ev fotoğraflarının devamını, InStyle Home Ekim sayısında bulabilirsiniz.

“Daha önce ailemle birlikte Anadolu Yakası’nda yaşıyordum. Ev arayışına okuluma yakın semtlerden başladım. Bir emlakçı sayesinde karşıma burası çıktı. Eve içim hemen ısındı ve taşındım,” diye anlatmaya başlıyor salonundaki kanepede otururken. Bir yandan da Türk kahvesini yudumluyor.

Eğitimine Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’nde devam eden oyuncu Fahriye Evcen, İstinye’de bir site içinde yer alan bu çatı dubleksi dairesine üç yıl önce taşınma kararı almış.

İlgili Makaleler