Güzellik Editörü Gibi Alışveriş Yapın

Güzellik markalarınızı sosyal medyadan takip ederseniz, indirimlerden hemen haberdar olabilirsiniz. Üstelik düzenledikleri yarışmalara katılarak hediyeler de kazanabilirsiniz. Eğer size bakım uygulamaları daha çok hitap ediyorsa Sanda Spa (@sandaspa) instagram hesabında eşsiz spa deneyimleri hediye ediyor. Beğeni butonuna tıklıyorsunuz, yapmanız gerekeni biliyorsunuz.

Rutin olarak aldıklarınıza daha az para harcamak kendinizi iyi hissettirebilir. Mac mağazalarından alacağınız doldurulabilir far paletlerinin içine koyacağınız refi l farları normal farlardan daha uygun fi yata satın alarak karlı bir alışveriş yapabilirsiniz. Bu paletlere 15 adet far koyabiliyorsunuz.

Mac far paleti, 27 TL; maccosmetics. com.tr.

Bobbi Brown mağazalarında (0212 282 02 12) makyaj derslerine katılın. Bu derslerde makyaja dair ne varsa öğrenebilirsiniz. Dersten sonra kozmetik numuneleriyle eve dönebilirsiniz. Yeteneklerinizi bir şey satın almadan da deneme imkanına sahip olacaksınız.

Kart sahibi olmaya hazır mısınız? Başlıca mağazalar güzellik bağımlılarının alışkanlıkları için para biriktirmelerine bir şans veriyor. Yves Rocher ve Watsons gibi markalar mağazada alışveriş yaparken satın aldığınız her ürün için kartınızda puan biriktiriyor. Kartlarını kullanan müşterilerine dönem dönem ve bazı özel günlerde kampanyalar yapıyorlar. 

Uzamış saçlarınızın kırıklarını aldırmak ya da basit saç kesimleriniz için ünlü markalar yerine mahalle kuaförünüzü tercih edin. Oldukça uygun fi yata bu işlemleri yaptırabilirsiniz. Makas salonlarının özel günlerde uyguladıkları oldukça ucuz hizmetleri deneyin. Detaylar için markanın sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Marrakesh durulanmayan bakım sütü, 95 TL, Sephora; (0212) 345 60 35.

Bir spa gününe para harcamak istemiyor musunuz? Banyonuzu mumlar ve yumuşak havlular ile mabede çevirin ve Jennifer Aniston’ın cilt bakım gurusu Mila Moursi’nin kendin yap tarifi yle vücudunuzu yumuşatın ve parlatın. 1/3 bardak nemlendirici susam yağı ve 1/3 bardak buğday çekirdeği yağını karıştırın. Ardından 1/3 bardak nemlendirici krem ve antioksidan işlevi gören iki damla gül yağı ekleyin. Kuru ya da nemli cildinize uygulayın.

Parfüm şişesi, 139 TL; evdebir.com.

Eğer parfümün en küçük boyutu ya da minik tüpte bir ruj bakıyorsanız doğru yerdesiniz. Estèe Lauder gibi markaların genelde bu resimdeki gibi çok satan ürünlerle dolu şık çantalar yaratmak için yaptıkları işbirlikleri revaçta. Üstelik seyahatlerinizde de kullanım ve taşıma kolaylığı sağlayacak. Fırsatlardan haberdar olmak için esteelauder.com.tr’a girin. Bu site markanın hediyelerini ve kampanya ürünlerinin bilgilerini veriyor.

 

Takıntılı bir şekilde telefonunuzu kontrol etmek için bir nedene daha ihtiyacınız yok, ama bize güvenin: Bu uygulama tıklamaya değer. App Store ya da Google Play’den indirebileceğiniz ModiFace Make-Up uygulaması fotoğrafınızı yükleyip sanal olarak onlarca makyaj malzemesini denemenizi sağlıyor. Ayna başında sayısız saatler geçirmek yerine telefonunuzun başında bir tıkla makyaj deneyebilirsiniz.

Kiehl’s’ın oldukça bonkör bir deneme boyu ürün kullanım politikası var. Mağazada markanın tüm serilerinin deneme boyları mevcut. Uzmanlar tarafından cilt tipiniz ve ihtiyacınız olan ürünler belirlendikten sonra size uygun ürünlerin deneme boyları ücretsiz olarak veriliyor. Normal deneme boylarına göre büyük olan bu ürünleri uzun bir süre kullanmak mümkün.

Devam edin, yaş basamaklarını tırmanın. Markaların müşteri bilgi formlarını doldurduğunuzda doğum gününüze özel olarak yapılan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Sadece Sephora mağazalarında satılan bir editör favorisi olan bu minyatür Urban Decay 7/24 Glide-On göz kalemine ya da sadece mumları üfl ediğinizi için beş renkten oluşan göz farı paletine sahip olabilirsiniz.

Urban Decay 7/24 Glide on göz kalemi, 68 TL, Sephora; (0212) 345 60 35.

İlgili Makaleler