Esra Dermancıoğlu’nun Evi

Vizyondaki Kadın İşi – Banka Soygunu filminde rol alıyor oyuncu Esra Dermancıoğlu. Ayrıca aTV’de çarşamba akşamları 90’lar dizisinde Papatya Şükran olarak karşımıza çıkıyor sempatik oyuncu. Ama kitlelerin hafızalarına hiç kuşkusuz Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde, “Rahmiiii!” diye seslenen, hayat verdiği muhteşem (!) yenge karakteri Mukaddes ile kazındı.

“İlk rol aldığım film uzun metrajlı absürt bir komedi olan Moral Bozukluğu ve 31,” diye hatırlatma yapıyor hemen Dermancıoğlu yatak odasında çekim için makyajı yapılırken. İkinci Kat Karaköy’de Şapkalı O***** Çocuğu’nda oynuyor ve D22 Tiyatrosu’nda yakında yeni bir oyuna daha başlayacağının haberini veriyor. Anlayacağınız gündemi oldukça yoğun. “Evde olma fikrine bayılırım, koşarak gelirim evime. İşim gücüm yoksa hiç çıkmayabilirim günlerce,” diye itirafta bulunuyor tüm içtenliği ile. Galata’da aslına uygun yeniden inşa edilen bu apartman dairesine üç buçuk yıl önce taşınmış.

150 m2’lik dairesine ve dekorasyonuna gelince… Üç oda, bir banyo, iki misafir tuvaleti ve salona açılan ferah bir mutfaktan oluşuyor burası. Eskiye olan bağlılığı, sanat birikimi ve renkli kişiliği evinin şekillenmesinde sağlam rol oynamış.

Bu keyifli sohbetin ve fotoğrafların tamamı InStyle Home Şubat sayısında!

İlgili Makaleler